Hoe voel jij je? Met anime plaatjes.

Er zijn mensen die zich zo triest en alleen voelen, maar ze durven het niet te uiten. Er zijn mensen die zich als een vogel in een kooitje voelen opgesloten...Er zijn dromerige mensen, verdrietige mensen, ga zo maar door! Wil jij weten bij welke groep je hoort? Doe deze quize dan snel en excuses als de uitkomst niet bij je past.

Mogelijke uitkomsten

Gevangen/opgesloten. (12 x uitgekomen)

Jij voelt je gevangen en opgesloten. Waarschijnlijk heb je een lastig verleden achter de rug, waar je nog steeds vast mee zit. Al ben je iemand verloren, heeft iemand je ooit pijn gedaan, het blijft erg. Je voelt je opgesloten in een kooitje en weet niet hoe je er uit kan komen. Misschien heb je genoeg hulp, misschien ook niet. Maar degene die wel mensen hebben die er voor hun het kooitje willen openen, kunnen het niet. En waarom niet? Omdat het te pijnlijk zal zij om uit het kooitje te komen? Of misschien omdat je bang bent dat de hele wereld zal veranderen als je vrij bent. Gek is dat niet en je bent al helemaal niet gestoord. Je weet gewoon niet wie het kooitje openen kan...

Alleen/eenzaam. (5 x uitgekomen)

Je voelt je erg alleen. Herken je het gevoel dat iedereen je haat en niemand om je geeft? Herken je het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat? Herken je het gevoel dat je even niet meer weet wat je met je leven moet? Je voelt je vast erg eenzaam. Het kan komen omdat er niemand naar je luistert, het kan komen doordat je het gevoel hebt dat je maar weinig vrienden hebt. Maar het kan ook gewoon een gevoel zijn, een gevoel wat bijna elke puber bij zich draagt. Het is een naar gevoel. Ik weet precies hoe het is. Maar probeer aan de leuke dingen te denken en de oude vage slechte herinneringen te vergeten. Kijk in de spiegel en lach naar jezelf...Wedden dat het werkt?

Dromerig/Afwezig. (86 x uitgekomen)

Jij bent een dromer. Iemand die zich niet zo snel bemoeit met zaken van andere. Je wilt soms de wereld eventjes vergeten en je droomt dan over de mooiste dingen. Je bent er niet vaak bij omdat je droomt van een mooiere wereld. En echt alles zou willen doen om zo even in die dromen te stappen. Eventjes jezelf vrij voelen en licht. Dat de mensen om je heen elkaar allemaal mogen. In die dromen, komen prachtige dingen in voor. Bijv. wereldvrede, een wereld zonder de dood, pijn en verdriet. Die dromen van jou helpen jezelf een beetje erop te komen. Ik vind het perfect. Dromen zijn niet altijd fout...

Bang/Onzeker. (0 x uitgekomen)

Je bent erg bang wat mensen van je vinden. Je trekt ook snel conclusies. Dat komt omdat je al meerdere mensen bent verloren of ben kwijt geraakt. Je bent bang dat mensen je stom, lelijk, of dom vinden. Het is een gevoel dat moeilijk weggaat. Onzekerheid, heeft bijna elke puber. Maar er zijn ook kinderen die het niet door de pubertijd hebben. Zij hebben het gewoon echt slecht en kunnen hun leven moeilijk veranderen. Je word overgenomen door de mening van anderen. Probeer je leven opnieuw op te pakken. Ook al is het lastig. Meestal is het beter om er gewoon mee door te gaan..

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • Jouska

    Jouw uitkomst
    ( x uitgekomen)

    NOUUU IK HEB GEEN UITKOMST
    (best raar........)

    I WANT DARK POWERS, A SWORD!!!
    EN FELLE KLEUREN EN ZWART!!!!!!!!!!
    ROOD ROZE PAARS GROEN DONKERBLAUW, ORANJE, GEEL
    ZWWWAAAARRRTTTTTT EEN RRROOOOOODDD

    Ik stalk je(:

    9 jaar geleden
  • Lactare2

    ( x uitgekomen ??????

    1 decennium geleden
  • BrownEyes123

    Concealead, Sorry. Had me Bff de eerste keer ook, moet je nog een keer proberen te doen. En musicBeats, Ik kan niet weten waar u over droomt. :) Voor de rest thnxx, voor de reacties!

    1 decennium geleden
  • XMusicBeatsX

    Dromerig/afwezig


    Alleen droom ik niet over wereldvrede of dat iedereen elkaar mag :/

    Nee. Ik droom over Batman, Ironman, Thor, the hulk, one direction, mijn verhalen op Q YAY en over dat ik kan vliegen enz.

    1 decennium geleden
  • Kysera

    BrownEyes1231 dag geleden
    Oke, ik denk dat ik dark weg doe, omdat de meeste van jullie het niet zo leuk vinden als ze dark hebben.


    Denk dat het hierdoor komt dat ik geen uitkomst krijg :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?