Wie ben jij van How I Met Your Mother?

Op wie lijk jij het meest van de serie How I Met Your Mother? Kom er met deze test achter!

Mogelijke uitkomsten

Ted Mosby (15 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Ted. Hij is slim en hij is een architect. Hij trouwt met Tracy en krijgt twee kinderen; Penny en Luke.

Robin Scherbatsky (15 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Robin. Ze is stoer en is een nieuws-presentatrice. Ze trouwde met Barney, maar dat eindigde met een scheiding.

Barney Stinson (23 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Barney. Hij heeft heel veel nogal vreemde gewoontes en is altijd enthousiast. Hij heeft een geheimzinnige baan waarmee hij veel geld verdiend. Hij trouwde met Robin, maar dat eindigde met een scheiding.

Marshall Eriksen (10 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Marshall. Hij is vriendelijk en kom uit een lange familie in Minnesota. Hij was advocaat, maar werd uiteindelijke en rechter. Zijn bijnaam is Big Fudge. Hij is getrouwd met Lily en heeft drie kinderen; Marvin (vernoemd naar zijn vader), Daisy (vernoemd naar een speciale bloem die te maken had met toen Lily zwanger van haar bleek te zijn) en nog een kind.

Lily Aldrin (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Lily. Ze is wijs en kan ook een duivel zijn. Ze is een kleuterjuf en krijgt later een baan met kunst, haar passie. Ze is getrouwd met Marshall en heeft drie kinderen, waarvand de eerste twee Marvin en Daisy heten.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?