First Love ( One Direction ) 1

Eerste liefde deel 1 :)
Have Fun.

Mogelijke uitkomsten

Liam Payne (15 x uitgekomen)

Ik liep naar mijn broer en mijn vriendin en die keken me aan en lachte en zei " jij bent blij " ik keek naar ze en knikte en bloosde en zei " bedankt dat jullie me hier heen hebben gebracht. " mijn broer keek me aan en lachte en zei " niets te danke hoor " mijn vriendin keek naar me en zei " zullen we eerst wat gaan drinken want ik heb dorst " ik keek naar der en lachte en zei " ja dat is goed laten we starbucks doen " mijn broer lachte en zei " vooruit dan maar " ik liep samen met mijn broer en mijn vriendin naar de starbucks toe.

Ik liep met mijn vriendin en broer naar binnen en we liepen naar de kassa en bestelde 3 capucino,s en ik keek om me heen en zach Zayn daar zitten met Liam. Ze waren denk ik iets gaan eten of drinken. Mijn broer keek me aan en knikte en zei " ga dan praten met ze " ik keek naar mijn broer en mijn vriendin en zei " dan wel hier wachte he niet weg gaan" mijn vriendin lachte en zei " nee nee we blijven hier " en ze lacht. Ik nam mijn moed op en liep rustig naar de boys toe.

Liam keek meteen naar me en lachte en zei " hee (jounaam) jij ook hier " ik lachte en keek naar hem en zei " ja mijn broer en vriendin wilde ook iets drinken " zayn keek naar Liam en zei " is dat het meisje waar je tegen aan knalde " ik bloosde en keek naar Liam en hoorde hem zeggen " ja dat is dat meisje ja " zayn lachte en gaf me een hand en zei " zayn waarom kom je zoo niet naar het optreden in de stad " Liam keek boos naar Zayn en zei " je bent welcome " ik keek naar hem en lachte en zei " zal het eens overleggen met mijn vriendin en broer " Liam en Zayn stonden op en Liam keek naar me en gaf een knipoog en zei " hoop dat je daar zie " en hij liep weg. Ik voelde mijn wangen rood worden en ik ging rustig zitten en zach mijn broer en mijn vriendin mijn kant op komen ..

Niall Horan (14 x uitgekomen)

Ik liep rustig met de bodygard mee en dacht " waarom zou ik mee moeten ik heb toch niks verkeerds gedaan" ik beet in mijn lip en liep rustig met hem mee. Ik zachdat hij stopte bij een deur en klopte. Ik keek naar de bodygard en voelde me een beetje ongemakkelijk. Ik wist niet waar die mij heen bracht en waar ik terecht kwam. Dadelijk ontvoerde hij mij en dan kwam ik nooit meer thuis. Ik zat een beetje in mijn gedachte toen de deur ineens open ging.

Ik keek en zach Harry staan, hij keek naar me en lachte en zei " jij bent dus de special van Niall " ik keek naar hem en dacht " wat bedoelt die daar nu weer mee " Harry keek naar me en zei " kom maar binnen hoor " ik keek naar Harry en knikte en liep naar binnen. harry keek naar de bodygard en bedankte hem en deed de deur rustig dicht. harry keek naar me en zei " ga maar zitten de rest is nog omkleden dus die komen zoo " ik keek hem aan en lachte en ging zitten opde bank.

Harry liep naar de ijskast en gaf me een blikje cola en ging op de andere bank zitten. Ik keek om me heen en dacht " ben ik nu echt live bij One Dorection meet en great " ik beet in mijn lip en zach Zayn binnen komen. zayn lachte en zei " de special van Niall " ik keek naar hem en dacht " hij ook al " ik keek naar de deur en zach dat Louis en Liam binnen kwamen ze keken naar me en gaven een hand en gingen ook zitten. Ik voelde me een beetje ongemakkelijk ik zat hier als enige meisje tussen 4 jongens. Ineens kwam Niall naar binnen en ik keek naar hem en voelde me hellemaal rood worden en ik voelde mijn hart kloppen en voelde me verliefd. Ik weet niet wat dit was maar Niall liet iets in me los.



Hoop dat jullie het nog leuk vinden :) maar weten jullie vragen voor de boys laat het me maar weten :) xxx

Harry Styles (8 x uitgekomen)

Ik liep de kantine in en zach een heel leeg tafeltje. Daar moest ik maar weer in mijn eentje gaan zitten, ik zuchtte en pakte me een broodje gezond met chocomelk en een appel en gaf het geld aan de kantine juf. De kantine juf gaf me geld terug en ik keek om me heen en zach veel mensen samen zitten. Ik voelde me soms echt wel alleen. Ik liep naar het tafeltje en ging er aan zitten.

Ik keek om me heen en zach dt Harry kwam binnen lopen in de kantine. De meiden keken allemaal naar Harry en wilde dat hij bij hun kwam zitten. Maar Harry liep gewoon door en pakte zich ook hetzelfde als mij alleen dan met een banaan en hij liep naar mijn tafeltje en zei " mag ik bij je zitten " ik keek naar hem en knikte en bloosde zacht. harry ging tegen over mij zitten en keek naar me en gaf een knipoog.

Ik bloosde en keek om me heen en zach veel meiden jaloers kijken en somige ook boos. Ik beet in mijn lip en dacht " wat kan ik er nu aan doen dat de Harry bij mij wil zitten " ik begon rustig te eten en keek naar harry en dacht " wat is hij toch mooi " en ik zuchtte. harry keek naar me en zei " welke les hebben we zoo " ik keek naar hem en zei " gym " hij keek naar me en lachte en zei " dan zie ik je zoo daar " en hij knipoogte en liep naar een paar boys toe. Ik bloosde en keek voor me uit en dacht " hij knipoogte naar me ".

Zayn Malik (6 x uitgekomen)

Mijn moeder keek naar me en zei " heb je honger lieverd " ik keek naar mijn moeder en knikte nee en zei " waar aan we nu heen " mijn vader lachte en keek naar me en zei " waterval " ik keek naar hem en lachte en zei " ja lijkt me leuk " ik pakte mijn gsm en deed het nummer van Zayn in mijn gsm en dacht " ik ga hem later wel smse. " mijn moeder keek naar me en zei " jij bent blij zeg " ik keek naar der en knikte en pakte een dropsleutel en beet erin en zei " en zusje hoe vond je het " mijn susje keek naar me en lachte en zei " vond het leuk " ik lachte en aaide rustig over der boll heen.

We liepen rustig door naar de watervall en ik zach dat de boys er weer waren. Zayn keek richting mij en zwaaide. Ik lachte en zwaaide terug en keek naar mijn susje en zei " zullen we in de rij staan " mijn susje keek en knikte en pakte mijn hand vast. Zayn keek naar me en lachte en zei " wil je met ons " ik keek naar mijn susje en zach der knikken. Ik lachte en keek naar Zayn en zei " dat is goed " mijn susje keek en gaf een handje. zayn lachte en zei " dit zijn trouwens. niall en harry en liam en Louis " ik keek ze aan en zei " hee. " de jongens lachte en louis pakte mijn zusje op en zei " ga je bij mij " mijn susje knikte en lachte.

We waren aan de beurt en Louis zette mijn susje naast hem neer en deed der goed vast. Ik ging naast Zayn zitten en deed me goed vast. Ik voelde me zacht blozen maar ik moest me inhoude. We deden de waterval en louis tilde mijn susje eruit en lachte lief. Ik zach aan mijn zusje dat ze het leuk vond. Zayn keek naar me en lachte en zei " gaan jullie mee wat eten " ik keek naar mijn zusje die knikte en ik lachte en zei " ja is goed " ik liep samen met mijn susje mee met de boys naar een eettentje.

Louis Tomlinson (0 x uitgekomen)

Ik liep met mijn ouders naar een plek waar eten werd verkocht en ook drinken. Ik keek rond of ik louis zach maar hij was er nog niet. Mijn moeder keek naar me en zei " eet maar wat je wil he " ik keek naar mij moeder lachte en zei " maak je geen zorgen ik eet wel hoor " mijn moeder lachte en keek naar me en zei " dan is het goed lieverd" mijn vader had zijn eten en drinken al betaald. Ik keek rond en pakte een broodje met eiersalade en een flesje sinnas en een cupcake en nog een donut. Ik betaalde alles en liep naar mijn vader toe.

Mijn moeder kwam naar een tijdje er ook uit en ik keek rond en zach Louis lopen met zijn dienblad. Ik keek naar mijn vader en moeder en zei " ik ga daar bij die jonge zitten " mijn moeder lachte en keek na me en zei " ga maar lieverd " ik lachte en liep naar de tafel van louis en zei " mag ik erbij " hij keek op en keek naar me en zei " ja hoor kom maar " ik lachte en keek hem aan en bloosde en zette me tegen over hem en dacht " wat is hij toch mooi " en ik zuchte.

Louis keek naar me en lachte en zei " we gaan zoo naar de ijsbeer" ik keek hem aan en zei " dat lijkt me leuk " Louis lachte en keek naar me en zei " de tijgers zijn ook mooi " ik lachte en knikte en zei " de doodsaapjes ook " Louis lachte en keek naar me en zei " we gaan gewoon alles zien goed " ik knikte en bloosde en durfde hem een kusje op zijn wang te geven. Louis bloosde en keek naar onder en zei " laten we gaan " ik knikte en ruimde alles op en liep met louis rustig verder.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?