Welke Harry Potter boy word verliefd op jou?

Kom achter welke harry potter boy een crush op je heeft.

Mogelijke uitkomsten

Fred Weasley (71 x uitgekomen)

Sinds de eerste dag heeft hij een crush op jou. Hij noemt je schoonheid of fluit waarneer je langsloopt. Een dag vind je een lolly en een briefje met je naam erop op je bed. Hij spreekt met je af na middernacht buiten. Je ziet ineens vuurwerk in de vorm van hartjes en je draait je om en je ziet Fred. Hij doet zijn hand onder je kin en kust je.

Geogre Weasley (29 x uitgekomen)

Je bent te verlegen om met hem te praten. Hij wou altijd al een keer met je praten om je mooie stem te horen. Dus luistert hij je af en toe af. Je huilt om dat een jongen uit Zwadderich je zwaar hebt beledigt terwijl Geogre met Fred en Leo aan het praten was en hij ziet je en geeft de jongen een harde klap. De jongen rent weg en Geogre schreewt blijf va me meisje af. Je kijkt hem vragend aan en hij bloosde. Hij begint te stoteren en jij begint te lachen. Hij veegt je laatste tranen weg en geeft je een knuffel daarna kijkt hij je inde ogen en begint je te zoenen.

Harry Potter (8 x uitgekomen)

De HARRY POTTER heeft een oogje op jou als hij met zijn vrienden praat en jij langs loopt. Zegt Ron : Harry luister je wel. Harry: ...... Ron: HARRY !! . Iedereen in de gang richte zijn ogen op Harry inclusief jij. En hij begint rood te worden en Ron ziet je staan en verluisterd tegen Harry: Sorry ik wist niet dat... Harry: Geeft niet. Idereen moest naar de les en Ron vroeg aan Harry: Kan ik vandaag naast Hermelien zitten. Harry zegt: Tuurlijk maar wacht Hermelien zit toch naast (jouw naam). Ron zegt met een glimlach: Ja maar wil je het nou of niet? Harry: Tuurlijk. Ondertussen hadden jij en Hermelien al besproken. In de les vroeg je aan Harry: Had je soms ruzie met Ron? Harry stoterd: N... n..nee. Jij: Maar waarom... ? Sneep was achter jullie komen staan en schreeuwde. 20 punten aftrek voor Griffondor en jullie twee mogen nablijven. Helaas was Tverdranken het laatste uur dus jullie konde gelijk al nablijven. De les was voorbij en jullie liepen samen naar Sneep. Sneep : Jullie mogen somen Vilder helpen met schoonmaken! Vilder kwam lachend naar binnen en zei begin maar met de beden opmaken in de ziekenzaal. In de ziekenzaal gingen jullie de bedden opmaken en je zei sorry het spijt me het is mijn schuld. Harry: Geeft niet het is niet de eerste keer dat ik moet nablijven. Jij gooide een kussen naar zijn hoofd en zei: Ja dat geloof ik best. Na dat jullie klaar waren met nablijven waren jullie opweg naar de Grote Zaal om te gaan eten maar Harry staat ineens stil. Jij: wat is er? Harry: Ik moet je eigelijk iets vertellen. Jij: Wat dan? Harry met een knal rood gezicht zei: Ik ben verliefd op je. Je sprong in zijn armen en begint hem te zoen daarna zoent hij je terug.

Ron Weasley (20 x uitgekomen)

Je begint een uur later dan normaal maar je bent toch om de zelfde tijd opgestaan. Je komt de in de kamer van griffondor en ziet dat Ron en Simon ook al wakker zijn en die zitten een potje Knalpokeren te spelen. Jij zegt vrolijk : Hoi. Simon: Hoi. Ron met een rood hoofd: H.. ho..hoi. Fred en Geogre lopen langs en beginnen Ron uit te lachen. Ron: Hou op. Jij: Wat is er? Fred: Nou...Ron Geogre: Is..ve... Ron stond op en schreeuwde : HOU OP!! Jij begon vragend naar Ron te kijken maar toen kwam Hermelien aangerent en zei: Hebben jullie het al gehoord een van de zwaderaars heeft Marcel's pad versteend en ze zijn nu ermee aant overgooien. Marcel kwam rustig uit de jongens slaapzaal en iedereen kijk hem aan . Marcel: Wat is er? Jij: De zwaderaars hebben je pad. Ron zegt: Marcel laat het maar aan mij over en Ron liep naar buiten. De anderen achtervolgde hem en Hermelien zei: Ron doe het niet het is geen goed idee misschien moeten we het aan... Ron: Nee misschien ben ik niet goed in toveren maar dit keer gaat het me lukken. Draco: Kijk wie we daar hebben een stel modderbloedjes en bloedveraaders. Ron : Geef de pad terug aan Marcel of anders... Draco: of anders wat .. ga je Harry er soms bijhalen. Ron: Ik hoef hem er niet bij te halen . Draco: Sectumsempra. Hagrid komt eraan en Draco slaat op de vlugt en Korzel laat de pad vallen en rent ook weg met de anderen. Hagrid: Hij moet onmiddelijk naar de ziekenzaal. Mevrouw Pleister zegt: Ik heb hem een drankje gegeven zodat de pijn overgaat en dan kan hij gaanmaar hij gaat wel tijdelijk dingen zeggen die hij liever niet hardop wil zeggen. Fred en Geogre beginnen te grinneken. Ron wordt wakker en jij zegt: gaat het ? Ron wordt knalrood zegt : Ja ... wat ben je mooi. Jij begint te blozen en zegt: Dankje. Fred en Geogre zeggen lachend: Nou wij laten jullie even alleen. En de anderen gingen ook weg. Ron: Ik vind je leuk? Jij: Ik vind jouw ook leuk. Ron: Echt? Je knikte en jullie gingen zoenen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Drapplepotter

    Fred... 0_o eeehuumm liever harry.......

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Fred Weasley;)

    1 decennium geleden
  • ScarsStories

    Ron! (:

    1 decennium geleden
  • Sannette

    Sorry er zitten nog al wat fouten in de quiz. :$:$:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?