The (Best) Big Boyfriend Test. [16+]

Op ieder potje past een dekseltje. Maar het kan natuurlijk wel helpen als je een beetje weet naar wat voor soort jongen je op zoek bent. Of misschien heb je al wel iemand op het oog, maar ben je benieuwd of hij wel echt bij je past. Dan kan deze quiz je (hopelijk) helpen met uitvinden wat jouw droomvriendje is!
Natuurlijk is het maar een quiz, en ik kan je niet in een paar vragen helemaal leren kennen. Maar ik heb wel mijn best gedaan om deze quiz zorgvuldig samen te stellen. Hopelijk ben je het met de uitkomst eens, en als dat niet zo is, mag je het ook gerust laten weten in een reactie :P. Niet tevreden is geen kudo terug ;)
Ohja, en de quiz is 16+ omdat er hier en daar verwijzingen naar sexualiteit of (relatief onschuldige) sexuele handelingen in kunnen zitten. Dit is een 'serieuze' boyfriend test :)

Mogelijke uitkomsten

De 'best friend boyfriend' (169 x uitgekomen)

De 'best friend boyfriend' is precies dat: een vriendje dat je beste vriend is, of had kunnen zijn. Dat betekent ook dat jullie relatie vaak wat speels en luchtigs over zich heeft. Daarmee is niet gezegd dat hij je niet onvoorwaardelijk zal steunen 'in times of trouble'. Juist jullie vriendschap vormt een ijzersterke basis voor de relatie, en deze vriendschap heeft ook nog best een kans door te blijven bestaan als jullie relatie beëindigd is. Sexualiteit kan een rol spelen in jullie relatie, maar op een speelse en veilige manier, wat heel fijn is als je behoefte hebt aan veiligheid en duidelijkheid op dit gebied.
Beira's tip: het is heel fijn om je beste vriend als vriendje te hebben, maar soms kan het je ook het gevoel geven dat er veel op het spel gaat. Probeer je daar niet al teveel zorgen over te maken! Mocht je verkering toch uitgaan, maar de vriendschap is er nog, probeer er dan samen uit te komen hoe je vanaf dat moment verder gaat in jullie (vriendschaps)relatie.

Het verlegen vriendje (224 x uitgekomen)

Sommige meiden zijn dol op flitsende types die altijd hun praatjes paraat hebben, maar jij moet daar niets van hebben. Jij hebt liever een verlegen jongen. Jouw ideale vriendje is een tikkeltje teruggetrokken, maar bloeit op in jouw gezelschap. Misschien vind je het fijn om zelf een beetje de dominante persoon te zijn in een relatie, of misschien ben je zelf wel stiekem (een beetje) verlegen en vind je het fijn om een relatie te hebben met iemand die niet teveel met je aan de haal gaat. Je zult qua sexualiteit moeten accepteren dat hij er misschien nog niet zo erg aan toe is (ook als jij dat misschien wel bent), of dat het wat langer gaat duren tot hij dingen met je durft te ondernemen op dat gebied. Maar jij ziet het als een eer dat hij je durft te zoenen, en met jouw liefde zou hij nog wel eens kunnen opbloeien en tot meer in staat zijn dan je van tevoren gedacht had :)

De 'material man' (1 x uitgekomen)

Een duur horloge of een dure ring. Een kaartje naar dat concert waar je altijd al naartoe wilde. Al die dingen die je graag zou willen hebben, kan deze jongen voor je kopen. En jij vindt dat helemaal geweldig! Natuurlijk houd je van hem omdat hij stoer is. Cool. Populair. Sexy in zijn designerkleren. En ja, hij is ook best lief voor je. En al die cadeautjes die hij voor je koopt, daar is niks mis mee...toch? Nee, zeker niet, maar alleen zolang jullie je daar allebei prettig bij voelen. Het kan zijn dat hij zich er niet fijn bij voelt dat je hem gebruikt, of hij je liefde 'koopt'. Maar aan de andere kant kan het ook zijn dat jij serieuzere gevoelens voor hem ontwikkelt, en dat hij vooral om je geeft vanwege je mooie snoetje en gladde benen. Enjoy it, maar blijf vooral eerlijk tegen jezelf.

De hopeloze romanticus (43 x uitgekomen)

Hij houdt van je. Hij houdt zielsveel van je. Nee, hij houdt méér van je dan dat. Jouw ogen zijn zijn helderste sterren. Je lach is een jubelend ochtendgloren. En... zo kunnen we nog wel even doorgaan. Over wie hebben we het? De hopeloze romanticus. Deze jongen is verliefd op je, HEEL ERG verliefd. En jij, jij vind het prachtig. Denk aan gevoelige ogen, een bos rode rozen op Valentijnsdag, of gewoon zomaar even tussendoor, en romantische dinertjes bij kaarslicht. Hij zal je laten weten ook hoe belangrijk je voor hem bent. Hij is een goede en toegewijde minnaar die het liefdespel uitermate teder speelt. Sommigen worden daar helemaal week van in hun knieën, maar als jij ervan geniet, heerlijk toch? Wel is het natuurlijk belangrijk dat je ook zorgt dat jullie relatie voor beiden interessant blijft. Je hoeft niet altijd te zoenen of lieve woordjes uit te wisselen; samen gezellig kletsen of een taart bakken is ook heel leuk :)

De populairste jongen van de school. (18 x uitgekomen)

Als hij 'hoi' zegt, voelt iedereen zich geflatteerd. Hij heeft vrienden in alle klassen en wordt uitgenodigd op de leukste feestjes. Met hem in de buurt is de sfeer altijd goed; geen wonder dat bijna iedereen hem zo aardig vindt. Hij is de populairste jongen van de school, en nu lijkt het erop dat jij ook voor zijn charmes gevallen bent. Het kan heel leuk zijn om een populair vriendje te hebben, omdat hij heel sociaal is, en je met hem altijd wel lol hebt. Je moet je wel bedenken dat het veel tijd kost om een uitgebreid sociaal netwerk te onderhouden, en dat hij daarom misschien minder aandacht kan besteden aan jou, of dat je te maken krijgt met de jaloezie van zijn vrienden. Met een beetje geluk vinden ze het echter geweldig dat jullie samen zijn :) . Als je een jongen van dit 'type' leuk vind, vraag je dan wel goed af of je écht verliefd op hem bent vanwege hem als persoon, of meer valt op zijn (onbereikbare) populariteit..

De sexy holbewoner. (32 x uitgekomen)

Hij is redelijk lomp en enigszins ongemanierd, maar daar heb jij geen moeite mee. Sterker nog, je vindt het wel aantrekkelijk! Deze jongen kan bot zijn en brutaal, maar hij krijgt (bijna) altijd wat hij wil. Stiekem vind je zijn dominantie wel aantrekkelijk, en ook heel mannelijk. Hij is fysiek sterk, sterker dan jij zelf... Maar ondanks zijn lompheid zal hij je geen pijn doen. Toch? Of vind je dat stiekem óók wel weer spannend? Hoe dan ook, deze jongen kan nogal dominant zijn in de liefde, als hij iets wil doen, dan zal hij dat duidelijk aan je maken en verwacht hij ook dat je je naar zijn wil voegt. Hij is dan wel een mannelijke en gepassioneerde minnaar, en weet waar hij mee bezig is. Als de jongen waar je een oogje op hebt voldoet aan deze eisen, maar je bent zelf een schuchter persoon en je laat je makkelijk in een hoekje drukken, dan is het wellicht beter om een andere jongen te zoeken. Onthoud: in een relatie ben je (als het goed is) gelijk aan elkaar!

The mysterious guy. (23 x uitgekomen)

Je weet eigenlijk niet zoveel van hem, misschien amper zijn naam. Zijn verschijning gaat gehuld in een wolk van mysterie. Dat maakt hem onbereikbaar, maar ook oh zo aantrekkelijk... Je houdt ervan hem te aanbidden omdat hij altijd een beetje op een afstand is, en je dus veilig al je gevoelens op hem kan projecteren. Zijn slechte kanten kan je ook makkelijk negeren, of je ziet ze gewoon helemaal niet, omdat je zo weinig van hem ziet. In jouw ogen kan hij bijna een godheid worden, maar vergeet niet: hij is gewoon een mens, een sterveling, net als jij! Als je op deze manier iemand bewonderd kan het zijn dat je dat doet omdat je er nog niet aan toe bent om en serieuze relatie te hebben met iemand, of je gewoon geen behoefte hebt aan alle emoties die komen kijken bij een relatie (om maar een voorbeeld te noemen). En wat is er mis met iemand op een afstandje idolaat bewonderen? Helemaal niets. Zolang je er maar op let dat je onderscheid maakt tussen verliefd zijn op iemand en verliefd zijn op het (té rooskleurige beeld) dat je van iemand in je hoofd hebt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • MrStark

    Het verlegen vriendje

    Klopt wel

    1 decennium geleden
  • 1DEverlark

    Best friend vriendje, dat lijkt me inderdaad een prettige relatie vorm... Goede quiz x

    1 decennium geleden
  • Cress

    'Best friend boyfriend'
    Volgens mij klopt dit helemaal, haha.

    1 decennium geleden
  • STYLINSANE

    'Best friend boyfriend' dat klopt! Mijn vriendje is ook m'n beste vriend (:

    1 decennium geleden
  • Dany

    De sexy holbewoner. Lol, ik heb het meteen mijn vriend laten lezen
    Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?