Disney prinses

Had je vroeger ook dromen dat je later als je groot ben een echte prinses wil zijn. Dit is je kans om te laten zien welke prinses jij op lijkt uit walt Disney. doe grauw de quiz.

Mogelijke uitkomsten

belle (33 x uitgekomen)

Jij bent prinses Belle want .......
In Belle en het Beest heeft de lieflijke en intelligente Belle zo haar eigen dromen en wil niet haar hele leven in een klein Frans dorp blijven wonen. Belle leest graag en... kan niet wachten om zelf de spannende avonturen uit haar lievelingsboeken te beleven. Belle is praktisch en flapt eruit wat er in haar opkomt, maar ze is ook moedig en gaf uit liefde... voor haar vader haar eigen vrijheid op. Met haar schoonheid en vastberadenheid ziet Belle meer dan alleen de buitenkant en zet ze alles op alles om haar dromen waar te maken.
En dat maakt jou bijzonder.

Doornroosje (13 x uitgekomen)

Jij bent prinses Aurora of te wel Doornroosje want......
De schone slaapster Doornroosje weet niet dat ze eigenlijk prinses Aurora is, ze denkt dat ze maar een arme boerenmeid is. Misschien is dat wel de reden voor haar natuurlijke... flair en vrolijke karakter. Aurora is dol op haar dierenvriendjes uit het bos en haar drie 'tantes', maar ze begrijpt niet waarom ze geen andere mensen mag zien of... het bos mag verlaten. Als haar zestiende verjaardag nadert, wil de schone slaapster dolgraag iemand ontmoeten om het wonder van echte liefde te leren kennen.
En dat maak jou bijzonder.

Assepoester (22 x uitgekomen)

Jij bent prinses Assepoester want.....
Assepoester werd niet als prinses geboren, maar ze heeft wel de natuurlijke flair en elegantie van een prinses. Hoewel ze rustig is en niet op de voorgrond treedt,...heeft Assepoester een goed gevoel voor humor dat ze wijselijk verborgen houdt voor haar boze stiefmoeder, mevrouw Tremaine, en haar jaloerse stiefzusjes, Anastasia en Drizella. Ze zijn voortdurend gemeen tegen haar, maar Assepoester is sterk genoeg om in haar dromen te blijven geloven.
Als jij ook blijft geloven komen jou dromen ook uit. dat weet ik 100% zeker.

Sneeuwwitje (4 x uitgekomen)

Jij bent prinses sneeuwwitje want....
Sneeuwwitje is lief, vol vertrouwen, aardig en eerlijk. Hoewel ze een prinses is, behandelt haar stiefmoeder de koningin haar als een bediende, maar Sneeuwwitje klaagt nooit... Ze is gul en behulpzaam, en vindt het heerlijk om voor de zeven dwergen te koken en schoon te maken. Ze vrolijk iedereen op terwijl zij wacht op 'de dag waarop haar prins verschijnt'.
En zo ben jij ook.

Mulan (3 x uitgekomen)

Jij bent prinses Mulan want.....
Mulan is een onbedaarlijke robbedoes die liever in de natuur ravot dan zich als een traditionele dochter gedraagt. Mulan is prachtig aangekleed om de koppelaarster te ontmoeten, maar ze vindt het moeilijk om zich elegant en netjes te gedragen. De intelligente en temperamentvolle Mulan is dol op haar familie en vindt het vreselijk om hen teleur te stellen, maar pas als ze haar eigen richting inslaat zal ze bewijzen dat haar hart volgen de juiste weg is.
En zo bent jij.

Pocahontas (1 x uitgekomen)

Jij bent prinses Pocahontas want....
Pocahontas betekent 'kleine deugniet' en ze doet haar naam eer aan; ze is speels, spontaan, dapper en avontuurlijk. Pocahontas is een echt buitenmeisje. Ze kent elke boom, waterval en wild dier in haar bos. Ze probeert altijd het juiste pad te bewandelen. Niet alleen kapitein John Smith, maar alle mensen om haar heen worden geraakt door haar intelligentie en sterke karakter.
En dat ben jij principes zo.

Ariel (12 x uitgekomen)

Jij bent prinses Ariël want....
Ariël is de jongste dochter van koning Triton en een zelfstandige, spontane en avontuurlijke meid. In 'De kleine zeemeermin' past Ariëls pittige karakter perfect... bij haar vlammende lange rode haar. Ze voelt zich beperkt door haar leven onder water en wil het liefst deel uitmaken van de menselijke wereld boven de golven. Haar fascinatie voor mensen en hun voorwerpen drijft haar vader tot waanzin. Maar zoals alle rebelse tieners is Ariël vastbesloten om haar eigen dromen te volgen en ze besluit alles te riskeren om die dromen waar te maken.
Als jij je droom ook net Ariël doorzetten om je droom te voltooien.

Rapunzel (4 x uitgekomen)

Jij bent prinses Rapunzel want....
In Tangled houdt de creatieve en vrolijke Rapunzel zich in haar afgesloten toren bezig met allerlei knutsel- en borduurwerk. De nieuwsgierige en avontuurlijk... aangelegde Rapunzel wil dolgraag het leven buiten de toren verkennen en haar trouwe vriend Pascal moedigt haar aan om dat te doen. Rapunzel is een modern, lief en daadkrachtig meisje.maar ze weet dat er niks belangrijker is dan naar je eigen hart luisteren.
En dat ben jij ook.

Tiana (0 x uitgekomen)

Jij bent prinses Tiana want....
Tiana is een slimme, vindingrijke en ondernemende 19-jarige die ervan droomt om op een dag haar eigen restaurant te openen in New Orleans. Tiana ontdekt dat dromen echt uitkomen (maar misschien niet op de manier waarop we verwachten), dat liefde altijd een weg vindt en dat je wat je belangrijk vindt niet uit het oog mag verliezen.
Jij bent net als Tiana.

Elsa (1 x uitgekomen)

Jij bent koningin Elsa want....
Koningin Elsa van Arendelle. Ze is de oudere zus van prinses Anna en was de volgende in de rij voor Arendelle troon 's, tot haar bevoegdheden over ijs en sneeuw leidde haar naar de beroemde Snow Queen, heerser van de winter geworden. Ze wilt haar eigen weg gaan.
Jij bent net als haar.

Anna (1 x uitgekomen)

Jij bent prinses Anna want...
Zij is de onverschrokken, pittige en onschuldig-onhandige jongere zus van de krachtige Snow Queen Elsa en begint aan een gevaarlijke reis naar haar koninkrijk van een eeuwige winter te redden. Om haar zus te stoppen.
En zo ben jij ook

Jasmine (2 x uitgekomen)

Jij bent prinses Jasmine want.....
De exotische en beeldschone Jasmine wil niet veel, behalve uit liefde trouwen en het leven buiten het paleis ervaren. Ze is de rijke en verwende vrijers zat die... naar haar hand dingen en als sterke en onafhankelijke vrouw is Jasmine meer dan in staat om haar eigen boontjes te doppen. Ze wijst de jongemannen af en sluipt... in haar eentje stiekem naar de markt. Aladdin moet net zo dapper, intelligent en betrouwbaar zijn als Jasmine om haar hart te veroveren.
zo ben jij ook

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • _Orphan_

    Belle, leuke quiz! Lijk inderdaad wel op haar....

    P.S Toen ik moest lkiezen tussen kat en paard, koos ik toch paard, want kat ben ik zelf al xD

    7 jaar geleden
  • Allmilla

    Belle! :)

    8 jaar geleden
  • Scara

    Rapuzel!
    So trrueeeeee<3333
    Kudoo

    8 jaar geleden
  • M00N

    Assepoester (:

    8 jaar geleden
  • saaarah12

    Ariel (H)
    super leuke quiz!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?