inazuma eleven

inazuma eleven is een soort voetbal serie met krachten op disney XD
Wie ben jij eigenlijk van inazuma eleven ook meiden.

Mogelijke uitkomsten

mark evans (Endou Mamoru) (10 x uitgekomen)

Mark Evans is een van de hoofdpersonen uit de Inazuma Eleven series. Hij is keeper, en later ook veld speler (verdediger)
Door zijn positieve houding weet hij het team altijd te motiveren. Dat maak jou een leuk mens om mee om te gaan.

Axel Blaze (Gouenji Shuuya) (24 x uitgekomen)

Axel Blaze is een van de hoofdpersonen in de Inazuma Eleven series. Hij was de vorige spits van Kidokawa Seishuu, maar later ging hij naar Raimon en sloot zich aan bij hun voetbal team, waar hij hun spits werd. Hij is cool,kalm en stil toch geeft hij heel veel om zijn vrienden en familie. Je lijkt misschien wel kil maar van binnen ben je heel aardig persoon.

Jude Sharp (Kidou Yuuto) (8 x uitgekomen)

Jude Sharp is een van de hoofdpersonen van de Inazuma Eleven games/serie. Hij was een middenvelder en de aanvoerder van Royal Academy en hij werd later een middenvelder voor Raimon. Hij is strategisch en scherp waardoor hij heel goede tactieken bedenken voor het spel. Jij bent erg opletten en objectief waardoor jij betrouwbaar bent.

Shawn Frost (Fubuki Shirou) (23 x uitgekomen)

Shawn Frost is een van de hoofdpersonen in de inazuma eleven serie/game. Hij is een verdediger en aanvaller voor Raimon. Zijn positie word verschillend omdat hij in beide posities even sterk is. Hij begon als spits en verdediger bij Alpine. Later ging hij naar Raimon. Hij is geheimzinnig, maar uit zijn actie lijkt hij betrouwbaar te zijn. Jij bent timide en gesloten. Het kan moeilijk zijn om jou te leren kennen, maar als je iemand eenmaal beter kent ben je zorgzaam, loyaal en een vriend voor het leven.

Nathan Swift (Kazemaru Ichirouta) (17 x uitgekomen)

Nathan Swift is een van de hoofdpersonen van de Inazuma Eleven serie/game. Hij was een verdediger in het eerste seizoen en dan een middenvelder in het tweede en derde seizoen voor Raimon. Hij is Atletisch en sociaal. Jij bent aardig en competitief tegen andere. En je wilt altijd de beste zijn.

Xavier Foster (Kiyama Hiroto) (8 x uitgekomen)

Xavier Foster is een van de personages in de Inazuma Eleven games/serie. Hij was een aanvaller en de aanvoerder van The Genesis. later word hij aanvaller bij Mark's team. Hij is behulpzaam en getalenteerd. Jij bent verantwoordelijk en doet graag iets voor anderen. Soms kom je erg over als een broer/zus.

Erik Eagle (Ichinose Kazuya) (3 x uitgekomen)

Erik Eagle is een van de personages in de Inazuma Eleven game/serie. Hij was een middevelder voor Raimon, en later een middenvelder voor Unicorn. Hij gaat later met Bobby weer terug naar Amerika. Hij is heel aardig tegen anderen en hij heeft ook een eigen wil. Jij bent wil ook beslissen over iets en als je de kans hebt pak je hem gelijk.

Byron Love (Afuro Terumi) (5 x uitgekomen)

is een middevelder en de voormalige aanvoerder van Zeus. Later kwam hij in de Inazuma Busje voor twee wedstrijden tegen Alius en na dat werd hij een van de aanvallers van Fire Dragon. Hij is agressief en hij wilt meestal winnen. Maar toen hij bij Raimon(bij mark's team) kwam leerde hij dat god aqua slecht is en dat de kracht niet daar vandaan kot maar in jezelf. Jij bent ook aan leren en onderzoeken wat goed is en water slecht is voor jezelf.

Silvia Woods (Kino Aki) (7 x uitgekomen)

Silvia Woods is de eerste manager van Raimon, Haar Japanse naam betekent herfst, aki is namelijk herfst in het Japans.Zij is altijd heel blij over alles wat zij leuk vindt namelijk voetbal. En als ze iets niet leuk vind laat ze het wel merken. Jij bent ook heel blij van alles wat op je pad komt. En als het niet leuk vindt laat je het wel even merken aan die genen.

Celia Hills (Otonashi Haruna) (23 x uitgekomen)

Celia Hills is de tweede manager van Raimon. En ook de zusje van Jude Sharp. Haar Japanse naam betekent Lente.Zij doet aan verslag schrijver over het team, ze houd alles in de gaten voor welke team ze moeten spelen. Jij bent ook alles op de hoogde van alles en je wilt ook alles weten.

Nelly Raimon (Endou Natsumi) (17 x uitgekomen)

Nelly Raimon was de derde manager van de Raimon voetbalclub. Ze is ook de dochter van de voorzitter Raimon Seichirou van Raimon Junior High(de school). Haar Japanse naam betekent Zomer. Ze is een verwent meisje ze krijgt alles van haar vader en ze kan ook soms gauw boos worden. Jij bent ook best wel verwent want je krijgt wel vaak alles en mag alles va je ouder.

Camelia Travis (Kudou Fuyuka) (4 x uitgekomen)

Camelia Travis is de dochter van Ono Masataka, later werd ze de geadopteerde dochter van Kudou Michiya en is een jeugdvriend van Mark Evans. Haar Japanse naam betekent Winter. Ze is best stil en doet haar uiterste best om de team te helpen. Jij doet ook je best als je zo door blijft gaan dan kom je er wel waar je ook heen wil.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Duendes

    Yeahh eens met de reactie hier onder haha
    Alleen jammer dat bij de laatste vraag geen prominence staat! Das het coolste team (cool)

    9 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    Yes!!!!! Weer een quiz van inazuma eleven!!!!! I (H) inazuma!!!!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?