Hoeveel ervaring heb jij op Quizlet?

Hier op Quizlet is er vanalles te doen, van het maken van quizzen tot het lezen van gedichten. Ook met polls, topics, stories, gastenboeken en andere opties kan je je urenlang bezighouden. Heb jij alles al uitgeprobeerd of ben je nog maar een beginner op vlak van Quizlet?
Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Quizlet-Expert (67 x uitgekomen)

Jij hebt geen verdere uitleg meer nodig op Quizlet; je hebt elke uithoek van deze fantastische website al verkend!
Van het maken van topics tot het kopen van credits, jij kan elke functie op Quizlet gebruiken en bent hier waarschijnlijk al een tijdje.
Gebruik je kennis om andere Quizlet-leden hierop te helpen, sommige nieuwelingen hier kunnen je hulp gebruiken!
Gefeliciteerd!

Quizlet-Gevorderde (27 x uitgekomen)

Jij kent elke basisfunctie hier op Quizlet; het maken van quizzen en stories kent geen geheimen voor je!
Toch zijn er nog verschillende, leuke functies die je onbekend zijn.
Wist je bijvoorbeeld dat je de jarigen van de dag kan bekijken onder de knop Overig door daarna op Vandaag Jarig te klikken? Zo kan je je mede-Quizlet-leden een gelukkige verjaardag wensen. Ook ander de knop Overig kan je de Quizlet-statistieken bekijken. Het is dan misschien niet heel erg nuttig om te weten hoeveel quizzen er op heel Quizlet staan, maar het is wel leuk om te lezen. Onder Overig kan je verder ook de Topleden bekijken: trouwe Quizlet-leden die meer dan duizend hoofdstukken en tweehonderd gedichten op hun profiel staan hebben... Respect.
Veel plezier nog met het ontdekken van Quizlet!

Quizlet-Beginner (2 x uitgekomen)

Jij bent nog een beginner hier op Quizlet, waarschijnlijk ben je nieuw. Geen probleem, laat me je een paar dingen uiteggen;
- Onder de knop Creaties kan je een oplijsting vinden van al jouw eigen quizzen, stories, gedichten, polls enzoverder.
- De knop Fav bevat al jouw favorieten; stories of quizzen die je als favoriet hebt gemarkeerd kan je hier terugvinden. Je kan iets tot je favoriet maken door op de knop Voeg toe aan Favorieten te klikken. Deze vind je rechtsboven naast de story.
- Abo's kan je nemen door op de knop onder de Voeg toe aan Favorieten te klikken; Neem Abo op deze Story. Als je een story echt goed vindt, kan je er een abo op nemen, dan krijg je een bericht iedere keer als er een nieuw hoofdstuk geplaatst wordt.
- Kudo's kan je uitdelen door op de knop Geef Kudo te klikken. Kudo's zijn de "likes" van de story of quiz. Ze worden iedere 24 uur gereset, zodat Quizlet bij kan houden hoeveel mensen de story of quiz die dag "geliket" hebben. Creaties met veel Kudo's kunnen in de Top Stories/Quizzen Vandaag komen. Die vind je helemaal onderaan Quizlet; hier kan je zien welke story's of quizzen vandaag het meest in de smaak zijn gevallen.
- Je "meldingen" vind je in het mapje Privé Berichten: iedere keer als iemand op je creaties reageert of zo, krijg je hierover een bericht.

Natuurlijk is er nog veel meer dan enkel deze opties. Er zijn nog gastenboeken, het versturen van berichten, maken van polls, plaatsen van reacties, uitdelen of kopen van credits, in de spotlight komen enzovoort. Natuurlijk zou deze quiz heel erg lang komen als ik dat allemaal voor je uit zou leggen, dus kan je me altijd je vragen stellen!
Welkom hier op Quizlet!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • AmeranthaGaia

    Quizlet expert! Ik heb het pas 3 dagen, maar ben er wel zo vaak als maar kan mee bezig.

    7 jaar geleden
  • Kraaivacht

    Expert :)

    8 jaar geleden
  • Catbox

    expert!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • VampireMouse

    Woehoe expert hahaha ^^
    Mag ook wel aangezien ik volgende week zeven(!!!!!!) jaar op Q zit hahah

    9 jaar geleden
  • HoranClub

    (This nie maar zou wel geinig geweest zijn)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?