Accepteer jij homoseksualiteit?

Ik leg je een paar stellingen voor, kruis het antwoord aan wat het beste bij je past, waaruit uiteindelijk het antwoord komt.

Mogelijke uitkomsten

Ja! (123 x uitgekomen)

Jij accepteert alles en iedereen. Als iemand jou zou vertellen dat hij/zij homoseksueel was, zou jij het geen probleem vinden.

Een beetje (69 x uitgekomen)

Jij houdt er niet van als je homoseksuele koppels rond ziet dollen op straat, maar als een vriend/vriendin aan je zou vertellen dan hij/zij homoseksueel was zou je het oké vinden.

Nee! (7 x uitgekomen)

Je hebt er een hekel aan als je homoseksuele koppels ziet, en bent er dan ook tegen. Als een iemand om jou heen je zou vertellen dan hij/zij homoseksueel was zul jij dat niet accepteren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Paardenvriend

    Och ik vind het schattig en lief.
    Of het nou mannen zijn.
    Of vrouwen zijn.
    Of man en vrouw.
    Primaaaaaaaa! (;

    K schrijf nu ook een storie. Een Nouis (Niall+Louis) en met die storie wil ik ook aanduiden wat homofoben kunnen doen met een hun hatelijk gedrag tegen homo's.

    7 jaar geleden
  • Winnie_The_Lou

    Mijn uitslag was: Ja! Ik ben er zeker noet op tegen, maar als er stelletjes zijn die echt telkens met elkaar zoenen ofzo is dat nket echt prettig... een beetje ongemakkelijk....

    9 jaar geleden
  • Rianbows

    mja ik vind gays gewoon geil

    einde.

    9 jaar geleden
  • LarryPerfection

    Ja natuurlijk accepteer homoseksualiteit! Liefde is liefde. En liefde is mooi is het niet? Helaas denkt niet iedereen daar zo over.

    9 jaar geleden
  • Akela

    @iyanu same

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?