Welk krystall krijg jij aangewezen?

In mijn verhaal Dual Destiny heeft iedere demonenjager (in training) een unieke flux. De kleur van deze flux bepaald wat voor krystall en daarbij wat voor soort wapen ze aangewezen krijgen. Ieder wapen is uniek en heeft een unieke kracht die bij de flux van die persoon hoort, met een extra speciale kracht voor de besten onder ons.

Deze quiz bepaald wat voor soort wapen je zou krijgen en welke kleur jouw flux is ;)

Mogelijke uitkomsten

Groen (54 x uitgekomen)

Je flux is groen!

Jouw wapensoort is het al te bekende zwaard! Maak je geen zorgen, ook al is het een doorsnee wapen, er zijn echt enorm veel verschillende soorten te vinden!

Je bent een dapper persoon en klaar om de dag te redden! Je bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en vindt het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Hier en daar kun je misschien iets brutaal overkomen, maar je spontane grapjes lossen die problemen al snel op.
Als je jezelf nóg stoerder voelt, zorgt jouw flux er misschien wel voor dat je twee zwaarden hebt, of zelfs één hele grote! Voor de ijdeltuit is er natuurlijk de rapier en voor de echte badass is de katana misschien nog een mooie subcategorie van deze wapensoort.

Blauw (63 x uitgekomen)

Je flux is blauw!

Jouw aangewezen wapensoort is een speer! Hieronder verstaan we niet alleen de standaard speer, maar alles op een stok met een scherpe punt.

Je bent graag, of wordt graag aangewezen als, de leider van een groep. Hoewel je ook erg dominant en leidinggevend lijkt, geef je wel om de rest van je groep en zou je er alles aan doen om ze allemaal levend uit een gevecht te krijgen. Hierdoor word je erg gerespecteerd door je volgers (en word je waarschijnlijk de volgende keer wéér als leider gekozen!)
De standaard speer zie je meestal bij beschermende eenheden, bijvoorbeeld bij wachters van alle klassen. Ze zijn veel effectiever in gevechten dan het beroemde zwaard, maar zien er natuurlijk "saaier" uit. Dit hoeft overigens helemaal niet zo te zijn! Wapens die tot deze categorie behoren, zijn onder andere drietanden, hellebaarden, lansen en naginatas. Hier is meer over de speer te vinden.

Rood (58 x uitgekomen)

Je flux is rood!

Jouw aangewezen wapen is een afstandswapen! Onder deze categorie verstaan we niet alleen bogen, maar ook geweren.

Je bent nogal een introvert personage. Of je nu verlegen bent of gewoon niet graag met mensen praat, je houdt liever afstand van de massa's. Dit blijkt ook uit je wapen, van veraf ben je op je best, maar als de vijand te dichtbij komt, verlies je je comfortabele ruimte en kun je je een beetje bekneld voelen. Meestal neigen de kalmere types naar de pijl en boog, terwijl de driftkikkers al snel een geweer aangewezen krijgen. Gelukkig kent deze categorie vele speciale krachten, zoals het vuren van honderden pijlen tegelijk of het afvuren van één grote straal energie uit je geweer. Dat houdt die smerige demonen wel op afstand!

Geel (36 x uitgekomen)

Jouw flux is geel!

Jouw aangewezen wapen hoort bij het zwaardere geschut! Mensen met een gele flux krijgen vaak een hamer, knots of bijl.

Jouw persoonlijkheid hoort waarschijnlijk bij het 'happy-go-lucky'-type. Mensen met een gele flux zijn vaak vrolijke levensgenieters die klaar staan om iedereen te helpen. Hun enige nadeel is dat ze meestal erg traag van begrip zijn en subtiele hints niet zo goed opvatten, maar vanwege hun spontane houding is dit meestal wel vergeven.
Hamers zijn er van leuke kleine werpversies tot enorme terreurmetalen, maar gelukkig is je flux gekoppeld aan je lichaam, dus hoef je niet bang te zijn dat je als enorme gozer met een prinsessenhamertje of als jong meisje met 100 kilo aan lood hoeft te lopen. Ditzelfde geldt natuurlijk voor de knotsen en bijlen.
Het fijne aan deze wapens is dat ze met je meegroeien, in tegenstelling tot alle andere wapensoorten, waardoor je nooit voor schut hoeft te staan met je miniknuppel, tenzij je 'into' dat soort spul bent ;)

Paars (15 x uitgekomen)

Je flux is paars!

Jouw aangewezen wapen is een staf! Hieronder verstaan we de gewone staf, boomsticks, magische staven en toverstokken.

Je bent een erg wijs en verzorgend type dat snel andere levens voor je eigen leven zet. Vaak word je als een moederpersoon gezien en je bent gewend om advies aan anderen te geven. De meeste vrouwen met een paarse flux kiezen ervoor om helers of magiërs te worden met de bijbehorende wapens, de mannen kunnen nog wel eens gepantserde staven of zogenaamde "boomsticks" krijgen om meer de offensieve richting op te gaan, hoewel dit uiteindelijk natuurlijk allemaal een vrije keus voor de krijger zelf is.
Meestal krijg je als magiër één element of aspect aangewezen dat je dan optimaal kan beheersen, dit is zodat de magiërs niet de allersterkste groep onder de krijgers worden en er geen klassensysteem onder de demonenjagers ontstaat. Er zouden minder mensen jager willen worden als ze erachter zouden komen dat ze geen supersterke magiër kunnen worden, wat erg benadelend is voor de wereld met al die demonen die overal rondzwerven.

Er is trouwens een legende dat je met genoeg oefening toch meerdere elementen kunt besturen, maar probeer dan eerst maar iemand te overtuigen om een superdure staf voor je te smeden zodat je die vergrendelde van de academie kunt weggooien.

Oranje (12 x uitgekomen)

Jouw flux is oranje!

Jouw aangewezen wapen is... geen wapen? Je bent het type dat snel ongeduldig wordt en alles liever zelf maar oplost, omdat het dan sneller gaat. De timidere mensen zijn een beetje bang voor je, maar ik weet zeker dat je ze voor je kunt winnen. Misschien ben je ook een beetje betweterig...? Niet iedereen gaat namelijk zonder een wapen de demonen bevechten.
Gelukkig geeft het oranje krystall je boksbeugels met stekels of metalen klauwen, of misschien ben je meer een voetenmens en krijg je bepantserde schoenen met... kanonnen erin? Alles kan, zolang je het maar op het eeuwenoude straatvechten houdt. Wie weet vind je ergens nog een oude sensei die je traditionele vechtstijlen uit de oudheid leert...!

Roze (9 x uitgekomen)

Jouw flux is roze!

Jouw aangewezen wapen is speciaal voor jou gemaakt.

Je hebt het gevoel dat je altijd een beetje buiten de menigte valt, ook al is dit niet altijd je bedoeling. Het is alsof iedereen net iets beter is dan jij bij alle onderdelen en je vergeet daardoor je eigen pluspuntjes. Omdat je zelf deze pluspunten niet doorhebt, is je flux verward en weet het niet welk wapen het moet kiezen. Alleen de meest speciale mensen krijgen een roze krystall, een unieker wapen is er niet op de wereld. Mensen met dit krystall zullen nooit iemand vinden die hetzelfde als hen kan, het wapen is optimaal gespecialiseerd in de pluspunten van die persoon en diegene is daarbij meteen de beste op dat vakgebied.
Er zijn maar weinig demonenjagers die een roze krystall hebben mogen ontvangen, wees dus trots op deze kleur :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • lowkey_sun

    Rood

    8 jaar geleden
  • bloemenkroon

    Groen yes
    Ten eerste hhet is mijn lievelingskleur
    Ten tweede het wapen is fantastisch
    Ik hou van zwaarden
    Maar ook van pijl en boog
    Leuke quiz

    9 jaar geleden
  • Fallacious

    Roze :')
    awesome quiz xo

    9 jaar geleden
  • LeftTwix

    Paarss!!!! vet kichuuuhhh

    9 jaar geleden
  • DontDropp

    Blauw! Ik Ben er wel blij mee, maar ik Ben meer onzeker Dan wat jij zegt.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?