Waar in Middle Earth zou jij het best wonen?

We kennen allemaal wel de prachtige wereld die Tolkien creëerde genaamd Middle Earth, iedereen heeft dan ook zijn favoriete plekje in die wereld en misschien zelfs zijn favoriete soort wezens. Maar ben jij wel zeker dat je favoriete plekje ook echt bij je past? Of hoor jij misschien ergens helemaal anders thuis dan je denkt? Als je deze quiz doet kom je te weten waar in Middle Earth jij het best zou wonen!

Mogelijke uitkomsten

Erebor (7 x uitgekomen)

Jij zou het best je draai vinden in een plek als Erebor, de berg vormt een goede thuis voor jou.
Erebor dat overstroomd in goud en de grote trots is van elke dwerg, ligt tot diep in de berg gebouwd, hierdoor kan er ook geen zonlicht binnen maar daar lijk jij geen last van te hebben. Donker of licht, zolang er maar goud en leuke dwergen zijn is er voor jou geen probleem!
Als het te verstikkend wordt daar in die berg kan je nog altijd toevlucht zoeken tot de nabije dorpen Dale en Lake Town.

Lake Town (31 x uitgekomen)

De stad op het water, dit is het soort thuis waar jij je wel op je plek voelt. In de kleine maar toch gezellig houten huisjes van Lake Town waar iedereen, iedereen kent en maar een meer van de dwergen en hun machtige koninkrijk Erebor verwijderd ga jij een nieuw leven beginnen.
Vergeet vooral niet om af en toe eens je toilet te controleren om zeker te zijn dat er geen dwergen uit naar boven klimmen je huis binnen!

Mirkwood (18 x uitgekomen)

Een ietwat donker, en ziek uitziend woud is jou thuis, maar let op schijn bedriegt want eens je diep genoeg in het bos zit en voorbij de nare spinnen weet te komen zie je de magie van Mirkwood die tot leven komt. Hier wonen de boselfen met hun Koning Thranduil Greenleaf en ja hoor ook zijn sexy zoon prins Legolas en de stoere roestharige elfenmeid Tauriel wonen hier. Klim ook zeker eens boven het bladerdak uit waarbij je omringd wordt door magische vlinders en uitkijk heb op het meer van Lake Town en de eenzame berg Erebor.

Gondor (37 x uitgekomen)

De steden der mens, je kan soms denken dat mensen saai zijn in vergelijking met al die geweldige wezens die in Middle Earth wonen maar niets is minder waar.
Kijk maar naar de dappere Boromir, zijn goedhartige broer Faramir, de heldenvrouw uit Rohan Eowyn en ook haar broer Eomer maar zeker en vast de koning Aragorn zijn alles behalve saai!
Wie wil er nu niet door de velden rennen te paard, of door de poorten van de White City rijden begroet wordend door bellen en trompetten, deze delen zijn minstens even interessant als al de andere gebieden in Middle Earth!

Rivendell (25 x uitgekomen)

Misschien is dit wel de meest magische plaats van heel Middle Earth, de thuis van machtige elfen als Elrond en zijn dochter Arwen. Jou thuis blijkt gelegen in de vallei van Imladris, nu mag je best een vrede dansje maken of een elfenlied zingen, ik ben er zeker van dat de elfen je graag verwelkomen ne meteen met je mee zullen doen. Let alleen op van de Misty Mountains nabij, die steenreuzen en de goblins daar zijn niet te vertrouwen!

The Shire (17 x uitgekomen)

Jij gaat best tussen het meest vrolijke en gezellige volk van heel Middle Earth wonen, ja hoor bij de hobbits in the Shire! Ga maar een mooie hobbithol op en heuvel uitzoeken, neem je pijp en ga maar in je tuintje zitten genieten, drink wat in The Green Dragon of feest mee met de hobbits en kijk naar het magische vuurwerk. Let maar op dat er geen grote lieden voorbij komen die je proberen wegrukken uit je vertrouwde thuisomgeving!

Mordor (10 x uitgekomen)

In de schaduwen van Mordor vind jij je woonplek, onder het altijd nauw opletten oog van Sauron loop je wat doelloos rond tussen alle lelijke stinkende en misschien zelfs vechtende orks wachtend op een oorlog om Middle Earth over te nemen.
Jou thuis is nogal donker, droog, en vurig mocht je je ooit willen bedenken, ik ben er zeker van dat de andere koninkrijken je wel een kans willen geven om te verhuizen! Niet bedoeld om je thuis te beledigen hoor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Marisha

    Lake Town
    Leuke quiz + kudoo!

    7 jaar geleden
  • Thangurel

    Rivendell!

    9 jaar geleden
  • SonOfGondor

    Gondor! Perfect!

    9 jaar geleden
  • Faelain

    Mirkwood (:

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Rivendell. Haha. Niet slecht. ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?