Wie ben jij van 'Friends'?

Welk personage ben jij van de populaire sitcom Friends? Doe de quiz en kom het te weten!

Mogelijke uitkomsten

Phoebe (6 x uitgekomen)

Jij bent het personage Phoebe! Je bent een beetje gek, maar je vrienden houden van je zoals je bent. Het kan ook zijn dat je vegetarisch bent. Je ziet het leven op een andere manier, en je ziet er ook altijd het leuke van in. Mensen die jou in de buurt hebben, vervelen zich nooit!

Rachel (57 x uitgekomen)

Je bent het personage Rachel. Je houdt van mode en de laatste trends. Je bent flirterig maar kan ook heel serieus zijn als het aankomt op een echte relatie (zoals Rachel: We were not on a break) Het kan ook zijn dat je net als Rachel van sommige dingen niet zo veel vanaf weet, zoals anatomie, wetenschap of geografie.

Monica (30 x uitgekomen)

Je bent zoals Monica. Je bent sterk en een beetje stoer, defensief en je weet wat je wilt. Maar naast dit ruwe kantje heb je ook een moederlijke kant. Je wilt voor mensen zorgen en je houdt van kinderen. Het kan ook zijn dat je een schoonmaakobsessie hebt :)

Chandler (92 x uitgekomen)

Je bent het personage Chandler. Je reageert meestal sarcastisch als mensen iets doms of dubbelzinnigs zeggen. Misschien heb je ook bindingsangst en niet zo veel geluk in de liefde. Naast je sarcastisch kantje kan je ook heel lief zijn. Daarom zien je vrienden je graag.

Joey (15 x uitgekomen)

Je bent het personage Joey. Misschien flirt je net als hem veel en heb je veel kortstondige 'relaties'. Je komt meestal wat achter en sommige mensen zouden je misschien dom durven noemen. Maar je kan ook heel lief zijn, en steun en raad geven. En als er iemand relatieadvies nodig heeft of zotte/leuke dingen wilt doen, komt die bij jou terecht. Want bij jou valt er altijd wat te beleven.

Ross (6 x uitgekomen)

Je bent het personage Ross. Je bent intelligent en weet altijd interessante dingen dat niemand weet. Je bent geïnteresseerd in wetenschap. Op vlak van liefde gaat het niet altijd zo vlot, je bent nogal verlegen. Maar als mensen je echt leren kennen, ontdekken ze dat je heel lief bent, en grappig kan zijn.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?