zal hij haar dumpen voor jou?

zij heeft hem.
jij wilt hem.
maar zal dat binnenkort andersom zijn?

Mogelijke uitkomsten

hopeloos (3 x uitgekomen)

Hallo? dus jij hoopt dat hij haar zal verlaten, terwijl hij duidelijk nog dolverliefd op haar is? vergeet het maar! je kan hem bter uit je hoofd zetten. probeer enthousiast te worden over een anders aspect van je leven en zoek een nieuwe adrenalineverhogende hobby zoals skaten of surfen. je zal minder aan hem denken en als de andere jongens zien hoe jij je amuseert, zullen ze allemaal in jouw buurt willen zijn. en dan heb je maar te kiezen..

hou je klaar (28 x uitgekomen)

Het ziet er veelbeloven uit: hij lijkt je erg leuk te vinden. je bent in een uitstende positie om zijn volgende lief te worden, maar let wel op : hij is nog altijd samen met haar en jij wilt niet de bitch zijn die hen uit elkaar haalt. laat hen met rust en laat hun relatie vanzelf tot een einde komen. ga ook niet meteen op hem springen als hij weer vrijgezel is. geef hem alle tijd, alleen op die manier ziet je toekomst met hem er goed uit. SUCCES!

Maak dat je wegkomt! (29 x uitgekomen)

Hij probeert je de hele tijd te versieren achter haar rug... maar hij zou hetzelfde met jou kunnen doen in de toekomst. je moet jezelf eraan herinneren dat je beter kan krijgen dan een bedrieger. trek je terug uit die bizarre liefdesdriehoek en laat hem z'n eigen boontjes doppen. als jullie echt samen horen (an als hij het waard is), zullen jullie elkaar wel binden als hij opnieuw single is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • it

    hou je klaar(H)(baby):P(Y)(yeah)(hoera)

    1 decennium geleden
  • it

    hou je klaar

    1 decennium geleden
  • Q

    Hou Je Klaar !!

    1 decennium geleden
  • Psst

    Maak dat je wegkomt :P.., Lékker dan !

    1 decennium geleden
  • Kaatje95

    hou je klaar! (lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?