Wat voor een koekje ben jij?

ben jij een lekker chocoladekoekje, een zandkoekje, een sterk koekje, een koekje voor bij de koffie (of thee) of ben jij al opgegeten? test het!

Mogelijke uitkomsten

chocoladekoekje (4 x uitgekomen)

je bent lief en lekker. altijd vrolijk en vindt het fijn om te eten (vooral chocola). je bent het favokoekje uit de koekjestrommel!

zandkoekje (11 x uitgekomen)

zandkoekjes zijn rustig en zacht. ze trekken zich niet veel aan van de wereld om zich heen. Zandkoekjes luisteren graag en houden ervan om een grote groep om zich heen te hebben.

sterk koekje (2 x uitgekomen)

sterke koekjes zijn hard van buiten, maar kunnen zacht van binnen zijn. je bent een sterk koekje en erg populair onder de koekjes. sterke koekjes vinden het fijn om de baas te zijn over een grote groep met koekjes.

koekje voor bij de koffie (of thee) (6 x uitgekomen)

Koekjes voor bij de koffie zijn echte vriendschapskoekjes. ze hebben een lekker hart(ige)-vulling en hebben meestal één hele goed vriend(in). Koffie en thee koekjes vinden het niet fijn om in een grote groep te zijnen en zijn op hun gemak naast een warme kop koffie of thee.

jij bent opgegeten! (42 x uitgekomen)

je houdt veel van de mensen om je heen en vindt het fijn om in een grote groep koekjes te zijn. het leifst zou jij de hele tijd lekkers eten, maar dan krijg je op je koekie-kop. opgegeten koekies leven een gelukkig leven met veel andere koekies.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • irk7

    cocoladekoekje

    6 jaar geleden
  • evitje2005

    Ik ben opgegeten. Nouja, ik was toch al door mijn goudvis door de wc gespoeld dus veel erger zal het niet worden

    6 jaar geleden
  • Thangurel

    OMK, OH MY KOEKIE ik ben opgegeten (huil)

    Kudobudoludo voor jou (H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?