Wie van Dunya & Desie ben jij?

Ben jij Dunya, Desie, Soufian, Kenza of Monique?

Mogelijke uitkomsten

Dunya (30 x uitgekomen)

Jij bent net als Dunya een rustig en zachtaardig persoon. Je denkt veel over dingen na en vergeet soms dat je ook gewoon een keer ''ja'' moet zeggen maar over het algemeen ben je heel optimistisch en creatief.

Desie (13 x uitgekomen)

Net als Desie kun je vaak best kattig uit de hoek komen. Ze zeggen niet voor niets ''grote bek, klein hartje'' maar je bent inderdaad heel beschermend naar je familie, vrienden en mensen om wie je geeft.

Soufian (16 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Soufian. Je houdt erg van sport en uitgaan en houdt helemaal niet van drama. Je bent heel trots en hebt daardoor best een groot ego. Soms ben je een beetje grof maar uiteindelijk blijk je heel veel om je familie en vrienden te geven.

Monique (16 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid komt het meest overeen met Monique. Je bent een erg optimistisch persoon die bijna altijd de zonnige kant van het leven ziet. Je bent lekker extravert en zegt gewoon wat je denkt maar let er verder wel op dat je niet te véél zegt. Je houdt heel veel van je familie en vrienden en bent er altijd voor ze. Dag en nacht. Vergeet niet om ook af en toe jezelf eens in het zonnetje te zetten!

Kenza (10 x uitgekomen)

Jij bent net als Kenza een rustig doch zachtaardig persoon. Je bent niet verlegen maar je vindt het onprettig om in drukke ruimten te zijn. Verder ben je een echt familie-mens en je komt dan ook ten alle tijden op voor je familieleden. Soms ben je een beetje onzeker maar daar sleuren je vrienden je wel doorheen. Onthoudt goed dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel! xD

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • 5Secondsof1D

    Desie, ik vond die serie echt geweldig!

    9 jaar geleden
  • Nickster

    Kenza :3

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Desie.
    Die serie vond ik echt geniaal!

    9 jaar geleden
  • 160917

    Dunya.
    Ik vond die serie altijd zo leuk, hehe.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?