Hoe ga jij om met een Wreck This Journal?

Hier kan je testen of een Wreck This Journal iets voor jou is!

Mogelijke uitkomsten

Pro-Wrecker! (8 x uitgekomen)

Jij bent heel erg creatief en leeft je echt uit als je gaat tekenen of schilderen. Een Wreck This Journal is zeker weten geschikt voor jou! Als je het boek eenmaal hebt kan je er niet meer vanaf blijven, want je gaat helemaal los in het boek. ( Te koop bij Bruna of Bol.com vanaf 12,99)

Wrecken? Oké! (24 x uitgekomen)

Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn, maar het is nog geen obsessie. Je gaat zeker raad weten met een Wreck This Journal. En zoals het boek zelf ook zegt: misschien ga je er wel roekelozer door leven :)

Wrecken? Mwh... (15 x uitgekomen)

Je tekent graag en je bent ook best creatief. Of je een Wreck This Journal moet kopen? Dat is niet aan mij, maar ik weet wel dat het echt heel leuk is. Misschien heb je te weinig geduld... Je kan altijd even op --> https://www.youtube.com/watch?v=IiX_vA-qK9g kijken, die jongen laat zien hoe je je Wreck This Journal heel goed kan Wrecken! (en misschien ook omdat zijn katje echt te lief is)

Anti-Wrecker... (0 x uitgekomen)

Roekeloos leven? Bah, het lijkt je niet heel geweldig. Boeken kapot maken?! What are you kidding me?! Maakt natuurlijk niet uit, maar als dit het geval is kan je beter geen Wreck This Journal kopen, want dit is wel echt het tegenovergestelde van netjes. Als je het leuk vindt moet je het natuurlijk wel doen, maar ik raad het je niet heel erg aan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Fem

    Ik wil heeeeel graag zo'n Wreck this journal!!
    Ga er misschien één kopen :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?