Wat voor awesome persoon ben jij?

Wat voor leuk persoon ben jij? Doe tha quiz!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent echt heel erg awesome! (19 x uitgekomen)

Jij bent gewoon fantastisch, en je bent leuk en iedereen houdt van je! Jij bent slim, knap, sportief, talentvol en gewoon ge-wel-dig! Ik weet zeker dat jij echt gelukkig mag zijn met jezelf! Ookal ben je dat niet: geloof me. JIJ BENT AWESOME!

Jij bent ontzettend cool! (3 x uitgekomen)

He toffe peer! Ha die giga leuke gozer daar! Oké, geen foute uitspraken meer, maar jij bent echt zo superduper cool dat ik helemaal bevries door jou! Jij laat iedereen stralen en geeft menig men een blosje op de wangen. Een echte casanova, maar wel een lieve. Jij bent gewoon ontzettend cool!

Hottie gespot! (37 x uitgekomen)

He hotterdje, mag ik je nummer? Nee grapje, die hoef ik niet, maar ik weet zeker dat er een heleboel jongens en meisjes in de rij staan om hem wel te bemachtigen. Jij bent namelijk echt ongeloolijk hot en grappig en smartiepatartie, en ik ben nu al dol op je!!

Lieverdje van de bovenste rij! (4 x uitgekomen)

AAAWH! Dat is wat ik roep als ik jou zie. je hebt een gouden hart, je bent eerlijk en lieftallig en charmant en je ziet er adorable uit. Als je langsloopt valt iedereen om van je verbluffende schoonheid, dieren zijn dol op je en je bent muzikaal als geen ander. Als je voortaan in de spiegel kijkt, geef je spiegelbeeld dan maar een zoen, want jij hebt de mogelijkheid om dat te doen! Zoveel mensen zouden je willen kussen, dus maak gebruik van de gelegenheid! Narcisme is toegestaan!

Grappenmaker! (20 x uitgekomen)

HAHAHJIDSHYV2 GTC28P1 GBGF! Sorry, ik spacete hem eventjes omdat ik me rot lachte vanwege jou grappen en grollen. Je bent echt een heel erg leuk persoon, je weet precies hoe je mensen aan het lachen krijgt en kunt zo opvrolijken op kutdagen. Als het regent, tover jij de zon wel weer tevoorschijn met je charmes, je knappe gezichtje en je leuke vlotte gebabbel!

Jij bent zo geweldig freaking awesome dat ik moet huilen! (6 x uitgekomen)

Ja ja, sorry als ik slijm maar het is nu eenmaal zo. Ik moet huilen want jij bent ZO FREAKING AWESOME! Je lijkt namelijk ontzettend op..... MIIJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!! Je bent alles in 1, grappig, slim, cool, hot, knap, lief, charmant, smartiepatartie en een party animal en awesome en ILYSM LEMME KISS YAA nee grapje, ik zal je niet zoenen, niet vandaag. Wees maar blij met jezelf want jij bent echt de bom, oke? Oke. Loveyaa to the max! (hihihihi)

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?