wat voor paard ben jij?

Niet iedereen houd van paarden, maar iedereen heeft een paard in zich. Welk paard ben jij.

Mogelijke uitkomsten

Fries (12 x uitgekomen)

Je bent lief, groot, leergierig en een en al knuffels!! Je bent dol op eten en blijft graag met alle 4 de benen op de grond! Je bent een echte Hollandse Fries!!

shetlander (3 x uitgekomen)

Je ben een kleine, ontdeugende, maar lieve pony, je doet wat je wil wanneer je het wilt. Als je dan moet werken ga je graag springen of kei hard crossen! Je bent dol op eten en lekker lui doen! Je bent ewn eigenweize Shet!!

KWPN (3 x uitgekomen)

Je bent een vrij groot, stoer, leergraag paardje. Je kan springen en dressuur. Tis maar waar je zin in hebt. Je bent erg sterk en een band moet je opbouwen. Maar als je een band hebt met iemand is ie onverbreekbaar!! Je bent een mooie KWPN

fjord (2 x uitgekomen)

Je bent een stoer, eigenwijs maar met een hart van goud! Je hebt een groot uithoudingsvermogen en bent erg sterk. Zonder goede ruiter doe je lekker wat je wilt. Maar met de goede ruiter ben je een perfecte pony en ben je onwijs lief! Jij bent een ruige Fjord!

Arabier (1 x uitgekomen)

Je bent een elegante, leergierige en mooie pony! Je hebt veel uithoudingsvermogen en je word vooral gebruik voor dressuur of langeafstandsraces. Er word veel op je uiterlijk gelet omdat je een mooi postuur hebt. Van te veel eten is dus geen spraken! Je bent een bloedmooie arabier!

haflinger (6 x uitgekomen)

Zeer betrouwbaar maar met een eigen wil! Daar sta je om bekend! Je wil graag een consequente levensstijl en houd niet van dingen niet kunnen afronden! Je bent er lief en zorgzaam als het je uitkomt! Je bent dol op eten, maar je mag niet te veel ook al zou je dat wel willen! Je bent een positieve Haflinger!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • KimTheBest2

    Haflinger maar een KWPN blijft mijn schatje!!!

    9 jaar geleden
  • BastilleDan

    Fries ...Ik heb liever shet of fjord :P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?