My Super Hero4(nl)

hierin zal ze iets ontdekken.,,..

Mogelijke uitkomsten

Super hero.. (5 x uitgekomen)

4.

Het is al half 3 vannacht en mijn moeder sliep al, en ik sloop via mijn raam het huis uit. Ik pakte mijn scooter en ging er lopend mee, naar de hoek, en toen ik om de hoek was, startte ik hem. Ik zocht naar die oude kerk, en zag hem eindelijk. ’s Nachts is het moeilijker om het te vinden. Wanneer ik eindelijk bij de oude kerk ben, en mijn scooter op slot zet, loop ik naar het bankje toe. Wachtend op Joe, ik zet mijn muziek maar even aan, en luister zoals gewoonlijk weer naar Milow.

Op eens voel ik een hand op mijn schouder, en draai me ogenblikkelijk om, en zie daar Joe staan. Ik sta op, en glimlach we gaan op het bankje zitten, en praten wat. “Ja ik zal het hier wel missen, want heb hier mijn leven. En tja daar heb ik niemand.” “Je hebt mij en me broers dan toch?” Ik knikte, maar alsnog ik zal de tijden met Kelly missen, tja gewoon alles, hier is me hele leven. Ik kijk Joe aan en ik smelt zo, als je me niet tegen houdt. Maar toch we kunnen wel wat krijgen, omdat ik naar Amerika verhuis. Maar dan zit je ook weer met die media, enz.

“Wat kijk je bedenkelijk.” Zegt hij wanneer hij me hand pakt, en precies op dat moment, voel ik alle lichaam s delen tintelen, en vuur van verliefdheid gierde door mijn aderen. “Ach nik, bijz. gewoon even van een momentje stilte genieten.” Glimlach ik naar hem toe, en hij kijkt behoorlijk over de wolken heen. ‘Vind vindt je het erg als ik je kus?” vraagt hij dan heel romantisch, ik kijk bedenkelijk en schudt “Nee” “Ik wil jou wel een kusje geven.” Rustig kom ik dichterbij, en geef hem een klein lief zacht kusje.

Na de kus praten wij nog uren samen, en af en toe om ons heen kijkend. We hadden afgesproken niemand er van te laten weten. Want hij wou niet hebben dat ik in de nieuws bladen kwam, want dan denken ze er veel te veel over. Maar na de ene kus, hadden we ook nog niet meer gedaan. Hij pakte heel sneaky mijn hand vast, en we stonden samen op. We liepen naar mijn scooter, hij ging achter op, want hij had geen vervoer. Wanneer we onder het rijden, hij mij vast houdt, glimlach ik helemaal. Aangekomen bij het huis waar hun bus staat geparkeerd, stapt hij af. Hij wilde gewoon weg lopen met een zwaai, maar hij bedacht zich, draaide zich om, en liep op me af. “Dankje voor de geweldige nacht, laten we maar zeggen. Ik vindt het zo raar dat ik morgen weer weg moet gaan. Ik hoop je te spreken en te zien, wanneer je in Amerika woont.” Hij liep weer weg, nadat we doei zeiden, en ik bedacht me niet, en stond op en rende naar hem toe. Ik sta nu voor hem, en kijk hem aan in die mooie bruine ogen. Ik boog me dichter bij, en hij ook,, we sloten beide onze ogen, en kusten elkaar. Maar we hadden er beide niet genoeg aan, en de kus werd niet zomaar een zoen, maar het zat vol passie emoties en vuur.

Ik keek Joe aan en hij mij ook, Joe zie:,….

My Super Hero4(nl) (3 x uitgekomen)


deel 5 komt snel...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • jonasbrosfan

    super!!! snel verder!!!
    i love it!(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?