Welke Teen Wolf boy past bij jou?

Elke jongen die in Teen Wolf speelt heeft een speciaal stukje in mijn hart, maar welke past het beste bij jou? Find out here!

Mogelijke uitkomsten

Scott McCall (361 x uitgekomen)

Jij past bij Scott Mccall! Scott is een weerwolf. Hij is erg gemotiveerd om zijn vrienden te redden en hij heeft een puur hart. Hij gebruikt zijn weerwolf krachten om mensen te helpen, in plaats van het te misbruiken, zoals andere weerwolven doen. Scott probeert om goede cijfers te houden, tegelijkertijd met mysteries oplossen.

“Sorry. I just like hearing you laugh, and I love your smile” — Scott to Allison in Formality

Stiles Stilinski (488 x uitgekomen)

Jij past bij Stiles Stilinski! Stiles is erg slim, en gebruikt zijn intelligentie om zijn vader (de sheriff) te helpen met de mysteries die zich afspelen in Beacon Hills. Stiles is geeky, sarcastisch, grappig en zegt vaak wat hij denkt. Stiles is vaak bezorgt om zijn vader en Scott, en doet alles om te voorkomen dat er iets met hun gebeurt.

“You're a horrible person.” — Danny to Stiles in Wolf's Bane.
“I know. It keeps me awake at night.” — Stiles to Danny in Wolf's Bane

Derek Hale (266 x uitgekomen)

Jij past bij Derek Hale! Derek is ook een weerwolf, maar hij is een geboren weerwolf, niet gebeten. Hij trok veel op met Peter Hale, wat niet altijd even goed uitpakte. Derek heeft veel tragische dingen meegemaakt in zijn leven en opent daarom niet snel op voor iemand. Hij kan soms een kort lontje hebben maar geeft wel om zijn familie, wat er nog van over is.

“You wanna do homework or do you wanna not die?” — Derek to Scott in The Tell.

Isaac Lahey (237 x uitgekomen)

Jij past bij Isaac Lahey! Isaac is ook een gebeten weerwolf. Isaac heeft claustrofobie, en kan daarom erg in paniek raken als hij in kleine ruimtes is. Isaac is sarcastisch en maakt graag droge opmerkingen.

“Well, I'm a little bummed about being a fugitive but other than that I'm great.” — Isaac to Scott in Ice Pick.

Peter Hale (120 x uitgekomen)

Jij pat bij Peter Hale! Peter is een geboren weerwolf. Peter is erg slim en gebruikt dat niet altijd ten goede. Samen met zijn weerwolfkracht heeft hij meerdere keren iemand supernatural powers gegeven. Hij is zelfzuchtig en speelt altijd spelletjes met je. Aan de andere kant zijn er weinig personen waar hij om geeft, maar dan geeft hij ook echt om ze.

“I'm a creature of habit.” — Peter to Derek and Sheriff Stilinski in The Benefactor

Liam Dunbar (511 x uitgekomen)

Jij past bij Liam Dunbar! Liam is de nieuwe weerwolf in Scott's pack. Hij is nog jong, maar hij heeft veel meegemaakt in zijn leven. Liam heeft Intermittent Explosive Disorder waardoor hij vaak snel boos wordt en dat niet kan controleren. Hij is erg atletisch en is zeer goed in Lacrosse. Hij heeft vaak spijt over zijn acties als het niet goed loopt, maar hij probeert altijd het goede te doen. Hij is soms onzeker maar laat het niet graag blijken.

We just met and you bit me! - Liam to Scott

Coach (26 x uitgekomen)

Jij past bij Coach! Coach is soms streng maar geeft veel om zijn studenten. Ook staat hij bekend om zijn grappige opmerkingen :)

“Well Greenberg sucks and you suck.... slightly less.” — Coach Finstock to Stiles in Battlefield

Jackson Whittemore (30 x uitgekomen)

Jij past bij Jackson Whittemore! Jackson is de populaire jongen. Hij wilde ook een weerwolf worden, maar dat ging niet zo als gepland. Hij is erg atletisch en goed in bijna alle sporten. Hij is soms erg zelfzuchtig maar als hij van iemand houdt laat hij dat wel blijken.

“For the record, I'm everybody's type.” — Jackson to Danny in Abomination.

Jordan Parrish (287 x uitgekomen)

Jij past bij Jordan Parrish! Deputy Parrish is een politie agent. Hij werkt samen met de vader van Stiles en doet alles om Beacon Hills veilig te houden. Ondanks dat zijn werk eerder goed ging, had hij een grote drang om te verhuizen naar Beacon Hills, hij weet alleen niet waarom. Parrish is goed bevriend geraakt met Sherrif Stilinski en geeft daarom veel om Stiles, Scott en de anderen. Hij zat bij het leger en is daarom erg alert over alles wat er om hem heen gebeurt.

"You, you look really..." - Junior to Deputy Parrish
"Handsome, thank you." - Deputy Parish to Junior

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Ringwraith

    Peter <3

    6 jaar geleden
  • Queen_nadiela

    Dylan o'brien😍😍 ( stiless)

    7 jaar geleden
  • Lovederek

    LoveeDerekkk!!!😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

    7 jaar geleden
  • swimpie

    Scott..
    He is soooo cute♡

    7 jaar geleden
  • Robine_Dawson

    Jackson Whittemore.
    Once my darling always my darling

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?