welke elfenheerser ben jij? ~the hobbit~

Het zijn altijd de dwergen die de quizzen krijgen dus nu is het tijd voor de elfen. Alleen dan niet zo maar elke elf, maar de heersers! de Koningen en de beschermers van Midden-Aarde!

Mogelijke uitkomsten

Thranduil (8 x uitgekomen)

Statig, mooi en elegant zijn een paar van je uiterlijke kenmerken. Je bent trots en doet alles voor je volk. Dwergen kan je niet uitstaan.
Je kan goed je waardigheid bewaren tot een bepaald punt. Dan verlies je al je waardigheid en geduld en kan men beter voor je uit de weg gaan. Moedigheid en Dapperheid zijn kenmerken die jou eigen zijn. In een gevecht zal je dan ook nooit aarzelen

Elrond (44 x uitgekomen)

Van jou straalt de macht en koelbloedigheid af. Je kan kalm blijven en kritische situaties. Net als Thranduil beschik je van grote waardigheid, het enige verschil is dat jij die kan bewaren waardoor iedereen naar je opkijkt. Jou elfenmagie is krachtig en gemikt op het genezen en helpen van anderen. Bij jou is iedereen welkom ook al word het ene ras met meer wantrouwen bekeken. Aan wijsheid komt je niets te kort waardoor dat velen bij jou komen voor hun grote problemen op te lossen. Ook jij bent dapper en moedig in het gevecht.

Galadriel (11 x uitgekomen)

Het licht straalt van je af. Bij jouw vinden de mensen hoop en dankbaarheid. Voor wijsheid kunnen ze ook bij jou terecht. Bij jouw is elk ras welkom. Je beschermt Midden-Aarde met alles dat je hebt. Je ijzeren wil siert je, net als standvastigheid en vastberadenheid. Ondanks dat je een vrouw bent kunnen de meeste mannen niet tippen aan je moet. Ook jij bent net zoals Elrond zeer bedreven in de elfenmagie. Jij gebruikt hem om je volk te beschermen en je land tegen de vernieling te beschermen. In oorlogen sta je niet in de voorste linies maar je wijsheid maakt dat zeker goed.

ps: je flirt graaf met Gandalf

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?