Ben jij een Femme Fatal of een hopeloos geval? |16+|

Het is een spelletje dat al eeuwen aan de gang is... de liefde tussen 2 personen... Het begint met die ene blik, die ene aanraking, die ene kus... Maar hoe ben jij op vlak van flirten? Windt jij ze zonder problemen rond je vinger? Of moet de ene vriendin van je het woord voeren? Vind het hier!

Mogelijke uitkomsten

Femme fatale (24 x uitgekomen)

Is it the way you walk? The way you talk? Jij hebt het gewoon in je... Jij laat harten sneller slaan. Ofwel doe je expres, en dan weet jij maar al te goed de trucjes, ofwel heb je gewoon de natuurlijke flair. Je weet wat een man wil, en bent bereid hem dat te geven, maar je maakt het spel der verleiding spannend door je charme boven te halen.

Romeo en Julia (59 x uitgekomen)

Jij bent het romantische zachtaardige type. Jij gaat je niet meteen op een man gooien, je neemt lichte stapjes naar hem toe, niets overhaasten. Met jou heeft hij de meer "spirituele" aspecten van romantiek. Gewoon knuffelen, praten over alles, dingen delen met elkaar die speciale waarden hebben voor jullie beiden. Je denkt niet aan de spannende avontuurtjes (of toch tenminste nog niet). Het was het uiterlijk dat je aandacht won, maar zijn innerlijk stal je hart...

Aantrekken en afstoten (1 x uitgekomen)

Jij bent 50% Femme fatale... Je hebt de flair om hen rond je vinger te draaien... en doet dit ook... maar eens ze in je persoonlijke zone komen klap je dicht... Flirten is leuk, maar vergeet niet dat de andere persoon andere bedoelingen kan hebben. En hiermee bedoel ik niet negatieve bedoelingen, maar ik praat over gevoelens krijgen voor jou... Hij is misschien wel bereidt iets moois op te bouwen... Maar ben jij dat wel? Geniet je meer van je singel leven, of ben je onzeker over jezelf? Het is kwestie van jezelf te ontdekken, en zolang je jezelf niet graag ziet, kan je niet iemand anders graag zien...

Werk aan de winkel! (16 x uitgekomen)

Ik weet het... het is eng... Sommige mensen stappen zonder schaamte op iemand af, en staan keihard te flirten... Jij bent niet zo... Je bent verlegen? Weet niet wat te zeggen? Wat als hij je afwijst? Wat als je jezelf belachelijk maakt? Het zijn normale vragen... maar durf het los te laten... Je hoeft niet het perfecte meisje te zijn voor hem... Als hij je op je ergste niet aankan, dan is hij je beste ook niet waard. Wees jezelf... durf hallo te zeggen tegen hem. Heb je een crush? Praat tegen hem online! Is veel comfortabeler... en klikt het? Ga op date! Wat heb je te verliezen? Jij niets... Hij wel... een pracht van een meisje!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • BosssAssBitch

    Femme Fatal ^^

    9 jaar geleden
  • Jinhte

    Werk aan de winkel!

    Ik eh... ben er mee bezig...
    Super quiz!

    9 jaar geleden
  • slapen

    Romeo en Julia, aw! Leuke quiz btw, zeker een kudo waard!

    9 jaar geleden
  • SalvaHolder

    Haha, ik ben een hulpeloos geval maar dat ben ik sowieso met guys. Geef mij maar een leuke dame! ;)

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Romeo en Julia.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?