Op wie lijk jij?

Tuurlijk je bent wie je bent en daar moet je niets aan veranderen, maar op welke beroemdheid lijk jij toch wel wat?

Mogelijke uitkomsten

Cameron Diaz (9 x uitgekomen)

Jij lijkt op de knappe, sexy getalenteerde actrice Cameron Diaz! Cameron is als 15 jarig meisje ontdekt door een fotograaf en als 16 jarig meisje reisde ze de wereld al over als model! En moet je eens zien waar ze nu staat. Ze is een van de beste actrices en persoonlijk ben ik het daar zeker mee eens.
Cameron heeft mij geleerd dat iedereen evenveel kansen heeft om de top te bereiken als je maar in je dromen geloofd.

Avril Lavigne (8 x uitgekomen)

Je bent stoer, maar tegelijk ook schattig. Jij lijkt op de knappe Avril Lavigne en daar moet je trots op zijn! Als 17 jarig meisje verhuisde ze naar New York toe om aan haar eerst album te werken. Helaas ging het niet volgens plan, want de nummers voldeden niet aan haar wensen en dus ging ze naar Los Angeles toe. Hier lukt het wel en persoonlijk vind ik dat ze nu aan de top van de muziekwereld staat.
Avril heeft mij geleerd dat je nooit moet opgeven en dat je altijd jezelf moet zijn, wat anderen ook over je denken.

Emma Watson (2 x uitgekomen)

Je lijkt op de knappe en getalenteerde actrice Emma Watson! Emma heeft een normale jeugd gehad en voelde er niks voor om beroemd te zijn. Ze was vroeger een rustig meisje en was erg creatief. Ze houd van poëzie en kunst en ze had er duidelijk aanleg voor. Ze zat bij het debatteerteam en speelde hockey. Emma is een slimme en getalenteerde vrouw. Op de zet van Harry Potter deed ze examen samen met de rest en wegens haar bijzonder hoge cijfers was ze wel eens het mikpunt van grappen, die niet gemeen bedoeld waren.
Emma heeft mij geleerd dat je moet genieten van het kind zijn en dat je later pas aan andere dingen moet denken.

Vanessa Hudgens (4 x uitgekomen)

Jij lijkt op de knappe actrice, model en zangeres Vanessa Hudgens. Vanessa is erg slecht in talen, en dat terwijl ze van 5 verschillende afkomsten komt. Ze heeft vroeger in musicals gespeeld en sindsdien hield ze van acteren en wou ze niks anders meer. Als klein meisje volgde ze dans en piano les. Als 8 jarig meisje begon ze met musicaltheater, voornamelijk als zangeres. Ze won een rolletje in een reclame en sindsdien kreeg ze steeds meer rollen aangeboden als actrice. Haar zangkwaliteiten bleven niet ongemerkt tijdens High School Musical en dus kreeg ze verschillende platen contracten aangeboden.
Vanessa heeft mij geleerd dat je voor jezelf moet opkomen en anderen niet voor je moet laten spreken.

Testpiet (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op de vrolijke test Piet! Ze altijd wel wat bezorgd en bang dat er dingen fout gaan. Test Piet houd van dingen testen en dat doet ze al jaren. Ze houd van zingen en dansen en natuurlijk houd ze van het testen van speelgoed. Test Piet is erg trouw en helpt graag haar mede pieten en Sinterklaas.
Test Piet heeft mij geleerd dat je altijd eerst dingen moet testen!

De kerstman (3 x uitgekomen)

Jij lijkt op de grote vriendelijke kerstman! Hij is dol op kinderen en is erg gul. Hij is een echt winter mens en geeft mensen graag kadootjes, met name kinderen. Hij houd van rendieren, maar heeft een hekel aan stoute kinderen. Er werken elfen voor hem en samen met hun werkt en woont hij op de Noordpool.
De Kerstman heeft mij geleerd dat.... Nou eigenlijk niks..... Die vent gaf me nooit wat dus!!

Hayley Williams (1 x uitgekomen)

Jij lijkt op de stoere leadzangeres en toetsenist van Paramore, Hayley Williams! Op haar 13de verhuisde Hayley om haar te focussen op haar muziekcarrière ze ontmoette daar 2 broers en later vormden ze met hun de rockband Paramore. De bassist van Paramore kende Hayley al, want ze had eerder een band met hem gevormd. Later kwam gitarist Taylor nog bij de groep en Paramore was compleet! Eind 2010 verlieten de broers de bang, want Hayley stond te veel op de voorgrond vonden ze. Sindsdien zijn er geen nieuwe leden meer geweest en bestaat Paramore uit 3 leden.
Hayley heeft mij geleerd dat je nooit moet opgeven, want er is een reden dat je het zolang volhield.

De paashaas (4 x uitgekomen)

Je lijkt op de wollige lieve paashaas! De paashaas is dol op kinderen en paaseieren natuurlijk. Op Pasen verstopt de paashaas allerlei paaseieren bij mensen in de tuin en de kinderen kunnen ze dan gaan zoeken. Hij geeft niks aan stoute kinderen en verstopt alleen eieren bij de lieve kinderen.
De paashaas heeft mij geleerd dat ik stout ben, want er hebben nog nooit eieren in mijn tuin gelegen!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?