Seven minutes in heaven| Teen Wolf

Samen met je vriendinnen Kira, Malia en Lydia zit je in de woonkamer. Als er wordt aangebeld doet Lydia vrolijk de deur open en komen Scott, Stiles, Liam, Theo, Isaac, Derek en Jackson binnen. Malia stelt enthousiast voor om Seven minutes in heaven te gaan spelen. Iedereen stemt in en de jongens schrijven de cijfers één tot en met zeven op een papiertje en stoppen die in een schaaltje.
"Wie begint er?" vroeg Jackson nieuwsgierig, terwijl hij Lydia, Malia, Kira en jou aankeek. Lydia duwde je gelijk naar voren en langzaam liep je naar de schaal toe met de papiertjes.

Mogelijke uitkomsten

Jackson (6 x uitgekomen)

Je twijfelde kort, maar pakte toch nummer één uit de schaal. De jongens keken je afwachtend aan en toen je het nummer liet zien bewoog er niemand.
"Kom op jongens, doe niet zo kinderachtig," zuchtte Malia geïrriteerd. Uiteindelijk stond Jackson op en met een brutale grijns keek hij je aan. Hulpeloos keek je Lydia aan, maar ze begon te lachen. Lydia wist als geen ander dat je een grote hekel had aan de eigendunk van Jackson en zijn brutale gedrag.
"Kom je nog?" vroeg hij zuchtend. Je zuchtte diep, maar liep uiteindelijk toch de kast in. Jackson liep achter je aan en Kira deed de deur op slot. Je opende je mond om wat te zeggen, maar Jackson was je voor.
"Voordat je gaat klagen en zeuren moet je weten dat ik er ook niet op zat te wachten om opgesloten te worden in een kast met jou." Met opgetrokken wenkbrauwen keek je hem aan, maar je had al snel door dat hij je niet kon zien.
"Gelukkig is dat gevoel wederzijds," zei je verveeld tegen hem.
"Wie kan nou nee zeggen tegen mij?" Je begon gelijk met je ogen te rollen, terwijl je begon te lachen.
"Je moet niet zo'n eigendunk hebben, Jackson. Je bent echt zo'n persoon die denkt dat hij alles kan maken en dat iedereen je wil. Helaas voor jou hoor ik daar niet bij," zei je een tikkeltje opgefokt.
"Ow nee?" Voordat je er op kon reageren duwde Jackson je tegen de kast wand aan en duwde zijn lippen op die van jou. Geschrokken probeerde je weg te stappen, maar je zat gevangen en kon geen kant op. De kracht om hem weg te duwen had je niet, want hij was immers nog steeds een weerwolf. Jij als mens zijnde kon niks tegen hem beginnen. De drang om weg te komen liep langzaam over in de drang om hem te hebben. Je gaf je compleet over aan de kus en je sloeg je armen hebberig om Jackson heen. De kus werd steeds wilder en hij tilde je met gemak op, terwijl jij je benen om zijn middel heen sloeg.
"De tijd is om!" gilde Malia en met een klik werd de kastdeur van het slot afgehaald. Hijgend liet je Jackson los en ging weer staan.
"Zie je wel, je wilt me wel," zei hij grijnzend. Kwaad keek je hem aan, maar je wist dat je toch voor zijn charmes gevallen was en dat hij gewonnen had. Je was compleet in de val gelopen en je had door dat dit Jackson zijn plan al die tijd al was. Met een klap gooide je de kastdeur open en ging kwaad naast Malia zitten. Jackson keek je met een zelfvoldane grijns aan en gaf je een knipoog.

Scott (5 x uitgekomen)

Je keek naar de schaal met papiertjes en pakte het briefje met nummer twee.
"Nummer twee," zei je zelfverzekerd, terwijl je de jongens aankeek. Scott stond op en gaf je een verlegen glimlach. Je zuchtte opgelucht, want Scott was verre van erg. Je liep de kast in en Scott volgde je gelijk. Liam deed de deur dicht en met een klik werd hij op slot gedaan. Je merkte dat Scott een beetje ongemakkelijk aan het heen en weer schuiven was.
"Doe eens rustig," zei je lachend, terwijl je zijn arm beet pakte.
"Sorry," zei hij, terwijl hij wat ongemakkelijk aan het lachen was. Glimlachend keek je hem aan, want zijn gedrag was best schattig zo. Je had al snel door dat hij je niet kon zien en stopte dus gelijk met glimlachen.
"Is er soms wat?" vroeg je aan Scott.
"Het zit zo. Ik vind je al een tijdje leuk, echt heel leuk." Je begon gelijk te blozen en je wist even niet wat je moest doen of zeggen. Het was niet dat je hem niet leuk vond, maar het was meer dat je nog nooit zo over Scott had nagedacht en niet echt wist of je gevoelens voor hem had of niet.
"Jij mij niet zeker?" vroeg hij zachtjes.
"Ik weet het niet, Scott. Ik heb nog nooit op die manier over jou nagedacht." Je realiseerde je dat proberen geen kwaad kon en met je handen zocht je naar Scott. Je vond zijn hoofd al snel en hij reageerde geschrokken op je aanrakingen. Je zette een stap naar voren en boog naar voren toe. Je voelde zijn adem op jouw lippen en langzaam boog je naar hem toe. Je voelde zijn zachte lippen op die van jou. Scott was best overdonderd en deed voor een paar tellen niks en liet het zich maar overkomen. Langzaam kwam Scott in beweging en kuste je terug, terwijl hij zijn armen losjes om jouw middel heen sloeg. Het was geen hevige zoen, maar juist een passionele. Het was gewoon perfect en nu pas merkte je hoeveel jij wel niet moest betekenen voor Scott.
"De tijd is om!" riep Lydia en met een klik ging de deur van het slot af. Langzaam maakte je je los uit de omhelzing van Scott.
"Ondanks dat ik het nog niet weet. Is dit zeker voor herhaling vatbaar en wil ik je echt een kans geven," zei je tegen hem. Vlak voor het verlaten van de kast drukte Scott een korte kus op jouw lippen.
"Dat hoopte ik al."

Derek (15 x uitgekomen)

Je liep naar de bak met papiertjes toe en pakte na een korte twijfel het papiertje met daarop nummer drie.
"Nummer drie," zei je twijfelend, terwijl je om je heen keek.
"Mijn nummer," zei Derek, terwijl hij opstond en gelijk de kast in liep. Met opgetrokken wenkbrauwen keek je Kira aan. Ze begon te lachen en dus liep je achter Derek aan de kast in. Stiles deed de deur dicht en draaide hem op slot.
"Goed, ik draai er niet om en zeg je dit gelijk. Je betekend niks voor me, maar ik wil je," zei Derek. Met een enorme grijns keek je hem aan.
"En ik wil jou," zei je. Je wist dat Derek graag dominant gedrag vertoonde, maar ook jij wilde graag dominant zijn. Je liep naar Derek toe, legde je handen op zijn borst en duwde hem krachtig tegen de wand van de kast aan. Je hoorde hem grommen en met een grijns duwde je ruw je lippen op de zijne. Zijn handen gleden over je rug heen en knepen kort in je kont. Je gaf een kort piepje en voelde hem grijnzen tegen je lippen aan. Als reactie beet je in zijn onderlip. Hij begon te grommen en draaide jullie om, zodat jij nu tegen de kast aan stond. Derek nam duidelijk de leiding in handen en het spelletje om dominantie leek voorbij. Met een harde duw duwde je hem weg. Voordat hij kon reageren greep je zijn shirt beet en trok die over zijn hoofd heen. Je legde je handen op zijn borst en duwde hem tegen de andere wand van de kast aan. Nu was jij het die weer de leiding had overgenomen en was het spel om dominantie nog niet uitgespeeld. Hij begon je in je nek te kussen en genietend sloeg je je hoofd naar achteren toe, terwijl je met je handen zijn borstkas aan het verkennen was.
"Tijd is om," riep Scott en met een klik werd de kast los gemaakt. Derek duwde je naar achteren toe en je merkte hoe hij zijn shirt aandeed.
"Vanavond bij mij thuis?" fluisterde hij hees in je oren.
"Reken maar," zei je en je gooide de deur open. Met een grijns op je gezicht nam je plaats naast Malia.

Liam (21 x uitgekomen)

Je staarde naar het bakje met papiertjes en wist niet welke je moest pakken. "Pak vier," riep Scott. Je had geen idee waarom, maar uiteindelijk pakte je toch het papiertje met nummer vier erop.
"Vertel eens, Scott. Met wie wil je me de kast in hebben?" Hij begon te lachen, maar reageerde niet. "Gok eens," zei Lydia enthousiast. Je keek de jongens aan en toen je de blosjes van Liam zag wist je genoeg.
"Liam!" zei je, terwijl je naar hem wees. Je wist precies waarom Scott wilde dat je met Liam de kast in ging. Scott was de enige die wist hoe hopeloos verliefd je was op Liam. Liam stond inderdaad op en voordat je de kast in liep wierp je Scott een dodelijk blik toe. Als reactie erop gooide hij de kastdeur dicht en deed hem op slot, nadat Liam ook naar binnen ging.
"Waarom wilde Scott dat je mijn nummer pakte?" vroeg Liam nieuwsgierig.
"Vast om te dollen," probeerde je zo normaal mogelijk te zeggen.
"Echt? Volgens Scott vind je me namelijk leuk."
"Heeft hij je dat serieus verteld? Ik vermoord hem zodra ik deze kast uit ben," zei je kwaad. Liam begon zachtjes te gniffelen.
"Je bent schattig als je boos bent."
"Ik ben wat?" zei je verbaasd.
"Je hoorde me wel. Scott heeft het me verteld, nadat ik hem vertelde dat ik jou leuk vond." Je was totaal overrompeld en wist even niet wat je zeggen moest.
"Niet zo verlegen doen jij. Kom gewoon hier en laat me je kussen." Zelfverzekerd liep je naar Liam toe en je voelde hoe hij zijn handen op je heupen legde.
"Je wil niet weten hoelang ik hier op gewacht heb," fluisterde hij zachtjes. Kort daarna drukte hij liefdevol zijn lippen op de jouwe. Je sloeg je armen om zijn nek heen en zoende hem terug. Je trok hem dicht tegen je aan en wenste dat dit eeuwige kon doorgaan. Het leek wel een droom en zo voelde het ook. Je was zo intens gelukkig en wilde niks anders meer. Langzaam stopte je de kus en trok Liam in een omhelzing.
"Ik hou van je," fluisterde je in zijn oren.
"Ik hou ook van jou," fluisterde hij terug.
"Tijd is om," gilde Kira en haalde het slot van de deur af. Liam drukte een kus op jouw lippen en streek zachtjes over jouw wang heen. Je pakte zijn hand beet en samen stapten jullie de kast uit. De rest zag dat jullie elkaars handen beet hielden en begonnen enthousiast te joelen.

Stiles (17 x uitgekomen)

Je staarde naar het schaaltje met papiertjes en pakte het papiertje met nummer vijf erop.
"Vijf," zei je, terwijl je naar de jongens toe keek. Met
een enorme grijns stond Stiles op en liep naar de kast toe. Je draaide je hulpeloos om naar Malia, maar het enige wat je terug kreeg was een waarschuwende blik. Je wist dat Malia Stiles echt leuk vond en dus kon je het niet maken om wat met hem te gaan doen in de kast. Je liep langzaam richting de kast en verdween erin. Isaac deed de deur dicht en met een klik viel hij in het slot.
"Deze zeven minuten gaan we niks doen, Stiles," zei je gelijk tegen hem.
"Wat? Waarom? Zo werkt het spel helemaal niet."
"Ik doe dit voor Malia, oké? Je weet dat ze jou leuk vindt en dus kan ik het niet maken om nu wat met jou te gaan doen. Het interesseert me helemaal niks dat het spel niet zo werkt."
"Kom op doe nou niet zo flauw. Malia hoeft helemaal niet te weten wat hier gebeurd is. Ik zal het haar niet vertellen," probeerde Stiles je over te halen.
"Mijn antwoord blijft nee. Ik kan dit Malia niet aan doen." Je merkte dat Stiles een stap naar voren deed en gehaast deed jij een stap naar achteren toe. Het bleef zo doorgaan totdat jij met je rug tegen de kast aan stond en geen kant meer op kon.
"Je kan me niet dwingen, Stiles," zei je geïrriteerd. Je voelde zijn handen op jouw gezicht en je ademhaling werd onregelmatig.
"Malia hoeft dit niet te weten," fluisterde hij. Je zuchtte diep, maar gaf er toch aan toe.
"Wat gebeurd in de kast, blijft in de kast," fluisterde je terug. Je hoorde Stiles een tevreden geluidje maken en voelde kort daarna zijn lippen op jouw lippen. Je sloeg jouw armen om Stiles zijn nek heen en trok hem zo dicht mogelijk tegen je aan, terwijl de zoen een stuk wilder werd.
"Jullie tijd is om," riep Theo en de kast werd met een klik open gemaakt. Hijgend liet je Stiles en voelde je voor een moment erg slecht tegenover Malia, maar dat gevoel ging al snel. Je besefte je namelijk ook hoe geweldig het was.
"Wat gebeurd in de kast, blijft in de kast," fluisterde Stiles en opende daarna de kastdeur. Samen liepen jullie naar buiten toe en je keek gelijk naar Malia. Ze keek je afwachtend aan, maar toen je haar een geruststellende blik gaf zuchtte ze opgelucht. Er was namelijk niks gebeurd in de kast.

Theo (6 x uitgekomen)

Je keek naar het schaaltje met briefjes en pakte het briefje met nummer zes er op. Je liet het nummer aan de jongens zien en met een brutale grijns stond Theo op.
"Ik hoopte al dat je mijn nummer pakte." Hij pakte je pols beet en trok je de kast in. Jackson deed hem dicht en met een klik werd hij op slot gedraaid.
"Ik wil jou, hier en nu," zei hij duidelijk.
"Ik jou niet," reageerde je stug. Hij begon hard te lachen.
"Dat zullen we nog wel zien." Hij pakte je polsen beet en met een ruk trok hij je dicht tegen hem aan. Gelijk duwde hij zijn lippen op die van jou en waren zijn handen jouw lichaam aan het verkennen. Je probeerde hem weg te duwen, maar hij was vele malen sterker en je kon niks tegen hem doen. Hard beet je op zijn onderlip en vloekend duwde hij je van je af.
"Wat denk je wel niet?" schreeuwde hij.
"Ik? Wat denk jij wel niet. Je hebt je kus gehad en gaat nu maar mooi wachten tot de zeven minuten om zijn," zei je kwaad.
"Wachten? Dacht je soms dat dit al over was?" Voordat je kon reageren duwde hij je naar achteren toe tegen de kast wand aan. Opnieuw duwde hij ruw zijn lippen op die van jou. Je voelde hoe hij probeerde om jouw blousje open te maken. Hij had al een paar knoopjes los en dat was voor jou genoeg. Je gaf hem een hard knietje en duwde hem met al je kracht naar achteren toe. Hij maakte een paar geluidjes waar je op kon uitmaken dat het hem goed zeer deed.
"Nu ben ik er klaar mee," schreeuwde je kwaad.
"Ik nog niet. Deze zeven minuten ben je van mij," zei hij duister. Zijn handen grepen naar jouw middel en hij ging weer verder met de knoopjes van je blousje. Je sloeg zijn handen weg en deed de knoopjes gehaast weer dicht.
"Wie denk jij wel niet wie je bent?" riep je naar hem.
"Tijd is om," riep Scott en de deur werd los gemaakt. Gehaast gooide je hem open en strompelde je naar buiten toe. Theo liep achter je aan met een arrogante grijns.
"Blijf uit mijn buurt jij," riep je naar hem. Isaac en Scott trokken Theo terug op zijn plek. Kwaad nam ook jij weer plaats naast Liam. Je wist nu wel dat je echt een hekel had aan dit spel.

Isaac (29 x uitgekomen)

Je keek naar de papiertjes en zonder te twijfelen pakte je nummer zeven. Zeven was immers het geluksgetal en moest dit wel goed komen dus.
"Nummer zeven," zei je glimlachend. Isaac stond op en kort beet je op jouw onderlip, want dit ging zeker wel goed komen. Je liep achter Isaac aan de kast in en Theo deed hem dicht en op slot. Je voelde je hart in je keel kloppen en dat betekende dat Isaac dat ook moest horen. Hij begon zachtjes te lachen en je voelde hoe hij zijn hand op jouw hart legde.
"Wees toch niet zo zenuwachtig," zei hij zacht. Je begon een beetje te lachen, maar dat maakte je niet minder zenuwachtig.
"Zullen we kijken of dit helpt?" vroeg hij zacht. Voordat je kon vragen wat duwde hij zijn lippen op die van jou. Je wist even niet wat je moest doen en leek compleet bevroren. Langzaam ontdooide je weer en kuste je Isaac terug. Tevreden glimlachte Isaac tegen jouw lippen aan en dit was voor jouw het teken om een stap naar voren te zetten. Je voelde hoe hij zijn armen op jouw heupen legde en jij sloeg jouw armen om zijn nek heen. Hij onderbrak de kus en genietend legde je jouw hoofd in zijn nek.
"Wees mijn meisje, mijn vriendin. Ik beloof je dat ik er altijd voor je zal zijn," fluisterde hij zachtjes.
"Tuurlijk wil ik dat," reageerde je gelijk. Hij kuste je nek en je begon gelijk te glimlachen. Zachtjes begon hij in je nek te bijten en probeerde jij om nog dichterbij Isaac te zijn.
"Niet doorbijten wolfje," fluisterde je hees zijn oren. Je voelde dat hij begon te glimlachen en ook jij begon opnieuw te glimlachen. Hij liet een spoor van kusjes achter toen hij weer opweg was naar jouw lippen. Toen hij die eenmaal bereikt had begon de hevige en passionele zoen.
"Tijd is om," riep Stiles en met een klik ging de deur los. Teleurgesteld liet je Isaac los, want dit mocht van jou nog wel veel langer doorgaan.
"Dit zal niet de laatste keer zijn. Vergeet niet dat jij nu de mijne bent en ik de jouwe," fluisterde hij zachtjes. Je opende de deur en met een enorme glimlach nam je plaats naast Scott. Isaac ging gelijk naast je zitten en pakte je hand beet. Hij gaf je een knipoog en verlegen keek je weg. Wat die jongen allemaal wel niet met je kon doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Lotty_Horan

    Derek :P niet waar ik opgehoopt had maar okay xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?