Welk Lion King karakter zou jouw beste vriend zijn?

Stel je eens voor, iemand van de Lion King als beste vriend! Dat zou echt leuk zijn. Maar wie zou het beste bij jou passen?

Mogelijke uitkomsten

Simba (26 x uitgekomen)

Jij bent net zoals Simba, vrolijk, vriendelijk en soms een béétje overenthausiast. Je houdt wel van een spannend avontuur, en samen met Simba beleef je er genoeg. Toch heb je wel genoeg verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat Simba door zijn roekeloosheid niet in de problemen komt. Als jullie samen op avontuur gaan vinden jullie dezelfde dingen leuk, en schrikt een beetje gevaar jullie niet af. Juist leuk! Met Simba als vriend is geen enkele dag saai!

Nala (27 x uitgekomen)

Nala is net zoals Simba vrolijk en avontuurlijk, maar kan beter de gevaren inschatten dan Simba. Jij bent net zoals Nala in voor avontuur, maar wel verstandig. Omdat jullie allebei dezelfde eigenschappen hebben, weten jullie altijd wel wat om te doen: samen op avontuur gaan, andere dieren helpen, en soms gewoon luieren in de zon. Er is altijd wel iets leuks!

Mufasa (14 x uitgekomen)

Mufasa is de koning en straalt gezag uit. Hij kan net zoals jou goed leiding geven en is verstandig en erg intelligent. Omdat jij net zoals Mufasa positief en nadenkend bent, begrijpen jullie elkaar en zal er nooit onrechtvaardig gehandeld worden. Misschien wat serieus, maar wel erg handig.

Zazu (8 x uitgekomen)

Zazu en jij vinden gezag allebei belangrijk en zijn soms een beetje chaotisch. Je bent net zoals Zazu slim, maar wordt door sommigen onderschat. Toch is jullie mening wel belangrijk en jullie vullen elkaar hierbij aan. En ook al zijn jullie soms wat hysterisch, jullie komen altijd wel tot een oplossing!

Scar (8 x uitgekomen)

Scar en jij kunnen elkaar vinden in jullie jaloezie en haat. Het zijn misschien niet de beste redenen voor een vriendschap, maar ja, je moet toch wat in je zoektocht naar wraak. Je zou misschien denken dat Scar je in een van zijn onnozele hulpjes zou veranderen en je als marionet zou gebruiken, maar jij laat je niet kleinkrijgen en zorgt ervoor dat Scar je als een gelijke ziet. Met goed teamwork (wat misschien wat moeilijk wordt) zouden jullie werelddominantie kunnen bereiken!

Timon & Pumbaa (30 x uitgekomen)

'Hakuna Matata!' Jij plant niet zo veel in je leven, je ziet wel hoe het loopt. Net zoals Timon & Pumbaa zie jij de lol in het leven en maak je je niet zoveel zorgen. Jullie zijn als... ehm... drie handen op een buik. Samen met Timon & Pumbaa maak jij elke situatie leuker dan 'ie is. Jullie persoonlijkheden lijken erg op elkaar, en jullie hebben waarschijnlijk nooit ruzie, gewoon omdat er veel leukere dingen te doen zijn dan ruziemaken. Met z'n drieën zijn jullie een onafscheidelijk duo!

Shenzi, Banzai & Ed (13 x uitgekomen)

Jij bent net zoals Shenzi, Banzai & Ed niet helemaal 100%. Met z'n vieren zijn jullie de gekke vriendengroep van de steppe. Jij hebt van elke hyena wel een eigenschap: de sluwheid van Shenzi, de badassheid van Banzai en de lichte versie van de gestoordheid van Ed. Samen met Shenzi, Banzai en Ed heb je de grootste lol met het uitvoeren van Scar zijn plannen, jaag je de dieren van Mufasa zijn koninkrijk de stuipen op het lijf en heb je de slappe lach met Ed. Met jouw geslepen (licht gestoorde) persoonlijkheid schop je het nog ver in Scar zijn wereld!

Kovu (15 x uitgekomen)

Net zoals Kovu ben jij erg avontuurlijk en niet altijd even vriendelijk tegen iedereen. Maar jullie hebben beiden een goed hart, ook al lijkt het soms niet zo. Samen met Kovu kan je allerlei soorten kattenkwaad uithalen en soms zal je daarmee in de problemen komen. Maar jullie kunnen wel tegen een stootje en komen hier wel uit, goedschiks of kwaadschiks. Kovu en jij zijn het ideale vriendenduo en jullie hebben de grootste lol samen, ook al zullen jullie niet zo snel toegeven hoeveel jullie voor elkaar betekenen.

Rafiki (24 x uitgekomen)

Rafiki is een wijze aap die soms wel een beetje gek uit de hoek kan komen. Net zoals Rafiki heb je meestal wel ergens een oplossing voor en schuilt er achter je rustige buitenkant een persoonlijkheid met alle kleuren van de regenboog. In moeilijke situaties zullen jullie het al snel met elkaar eens zijn, en Rafiki zal niet kunnen wachten om jou zijn boom te laten zien en samen met jou te gaan sterren lezen. Rafiki en jij zullen elkaar aanvullen en zo op geweldige ideeën komen. Met z'n tweeën zullen jullie de beste tekening-lezers zijn en samen zullen jullie veel abnormale en leuke reizen maken

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Wolfwood

    Simba!

    1 jaar geleden
  • bergwolfje

    timon & pumbaa :D

    9 jaar geleden
  • daantje2000

    nala ^^ haha is ook nog eens mijn favoriete uit de film :)

    9 jaar geleden
  • Peperoni

    Shenzi, Banzai & Ed.
    Hahaha, zou goed kunnen - maar ik zou me toch liever bij de "goeden" willen voegen. :'D

    9 jaar geleden
  • Morgenster

    Nala

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?