Bij wie pas jij? ~ Observaties van een Muurbloem



De zestienjarige Jess brengt de zomer door bij een vriendin van haar moeder thuis, waar ze haar jeugdvrienden Charlie, Gabriel en Ryan opnieuw ontmoet na hen jarenlang niet gezien te hebben. De jongens zijn opgegroeid en Jess krijgt meteen vlinders in haar buik... Maar voor wie van de jongens kiest ze uiteindelijk? Lees het in Observaties van een Muurbloem door Niniwa1 (genomineerd voor Quizlets Beste Stories van 2014), een romantisch OP drama in de stijl van De Statistische Waarschijnlijkheid van Liefde op het Eerste Gezicht en The Perks of Being a Wallflower.

Mogelijke uitkomsten

#Charlie (46 x uitgekomen)

Jij past bij Charlie, Tamara's negentien jaar oude stiefzoon. Hij is een mysterieuze jongen die vaak met zijn hoofd in de wolken loopt en komt goed overeen met Gabriel. Zijn hobby's zijn zingen, muziek schrijven en drummen... maar wat verbergt hij? En wat is er gebeurd tussen Charlie en zijn vader?

#Ryan (117 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Ryan, Tamara's jongste zoon. Hij is Jess' beste vriend en kan iedereen aan het lachen maken met zijn fantastische imitaties. Zijn hobby's zijn acteren en zwemmen. Ryan is een heel erg doorsnee, sympathieke jongen met een goed gevoel voor humor. Zou hij misschien stiekem verliefd zijn op zijn jeugdvriendin Jess...?

#Gabriel (36 x uitgekomen)

Gabriel is Tamara's oudste zoon en een heel erg typische player. Met zijn felgroene ogen en blonde krullen weet hij ieder meisje te charmeren. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met repeteren met zijn band Faded Colours en uitgaan met elk meisje dat hij tegenkomt. Maar deze zomer blijkt zijn hart gebroken te zijn door dat ene meisje dat voor hem veel meer betekende dan alle anderen...

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • AmeranthaGaia

    Ryan! Leukkkkkkkkkkk. (Y)

    7 jaar geleden
  • Elsketjee

    Ryan

    8 jaar geleden
  • Katalante

    Charlie, maar ik denk dat Ryan beter bij mij past c:
    En niet alleen omdat #Jesslie REAL moet worden :P

    9 jaar geleden
  • Spaceless

    Ryan :D

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Ryan!!! ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?