Is hij verliefd op jou?

Ben je verliefd en wil je weten of hij ook op jou is? Check het met deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Helaas niet.. (16 x uitgekomen)

Helaas, hij is waarschijnlijk niet verliefd op jou. Het is moeilijk maar probeer hem uit je hoofd te zetten. Misschien kom je binnenkort een andere jongen tegen die je wel ziet zitten!

Twijfels (43 x uitgekomen)

Het is niet helemaal duidelijk of deze jongen nou stapel verliefd is of niet. Je kunt twee dingen doen:
1. Wachten tot hij actie onderneemt
2. Zelf actie ondernemen!
Waarschijnlijk vindt deze jongen jou hartstikke leuk maar wilt hij alleen vrienden zijn of hij durft zijn liefde voor jou niet te uitten. Laat merken dat je hem wel ziet zitten, reageert hij raar: laat dan maar. Als hij leuk reageert weet je het zeker!
Zet hem op!

Alleen vrienden (22 x uitgekomen)

Deze jongen vindt jou een hartstikke leuk meisje alleen is hij niet verliefd op je. Hij ziet jou als een goede vriendin. Dat is moeilijk te begrijpen. Probeer hem als vriend te houden, er zwemmen genoeg vissen in de zee. Als je met hem bevriend blijft kun je altijd nog afspreken!

Hij is stapel gek op je! (12 x uitgekomen)

Hoe duidelijk kan het zijn! Hij is over zijn oren verliefd! Laat merken dat je hem leuk vindt, giechel bijvoorbeeld en lach om zijn grappen. Zeker weten, jullie worden een stelletje!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Esaqar

    'Kennen jullie elkaar goed?'

    Na een jaar en zeven maanden (en de maanden die daarvoor speelden zonder officieel te hebben) denk ik dat ik hem redelijk goed ken.

    9 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    Alleen vrienden (huil)

    9 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Twijfels...

    Ik heb hem vorig jaar in groep 8 gevraagd, maar nu hebben we een veel betere band, en eigenlijk overal waar je Duco (hij) ziet zie je mij

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?