Welke patronus heb jij?

Je kent ze wel, de zilverwitte dieren die je beschermen als er een dementor in de buurt is. Laten we alvast beginnen. Expecto Patronum

Mogelijke uitkomsten

Hert (176 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een hert. Net als Harry en James Potter. Hij is trouw aan jou en zal je altijd uit de nood helpen!

Zwaan (30 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een zwaan. Net als Cho Chang. Als je triestig bent zal deze zwaan je troosten.

Otter (28 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een otter. Net als Hermelien Griffel. Deze zal je altijd helpen met zijn goede raad als je iets niet weet.

Jack Russel (18 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een Jack Russel. Net als Ron wemel. Hij is misschien klein maar hij zal altijd voor je opkomen!

Haas (19 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Je paronus is een haas. Net als Loena Leeflang. Hij houdt niet zo van drukte en wil het liefst alleen bij jou zijn.

Vos (29 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Je paronus is een vos. Net als Simon Filister. Je bent heel sterk fysiek maar vanbinnen heb je toch een klein hartje.

Paard (22 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Je patronus is een paard. Net als Ginny Wemel. Het paard zal zich aan je aanpassen en hij luistert goed naar wat je zegt.

Feniks (14 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Je patronus is een feniks. Net als Albus Perkamentus. Dit is een zeer machtig en trots dier dus jij zal die eigenschappen ook wel hebben.

Cyperse Kat (2 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een Cyperse Kat. Net als Minerva Anderling. Hij zal streng voor je zijn maar dat is goed voor jou. Het is ook een knuffeldier en zal je altijd vrolijk maken!

Hinde (25 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een hinde. Net als Severus Sneep en Lily Evers. Het zal je leiden naar de juiste plaatsen en is normaal een redelijk rustig dier.

Geit (25 x uitgekomen)

Proficiat, het is je gelukt om een patronus op te roepen! Jouw patronus is een geit. Net als Desiderius Perkamentus. Zij is heel vriendelijk, zachtaardig en creatief. Net zoals jij dus!

Ai Ai Ai (12 x uitgekomen)

Jammer, het is je niet gelukt om een patronus op te roepen! Blijf oefenen, denk aan je meest gelukkige herinnering en dan zal het de volgende keer zeker lukken! Wij, de svp, helpen je wel! PS: eet meer chocolade, dat helpt echt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Legolasta

    Ik vind 'm leuk!!!! Heb een hinde als patronus!!! (Y)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?