Welk van de 5 Feng Shui dieren past bij jou?

Aangezien ik de laatste tijd veel bezig ben met de Japanse cultuur, kwam ik uit uit op Feng Shui.
In de categorie dieren van de Feng Shui zitten 5 dieren.
Kom er hier achter welk dier bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

De draak (175 x uitgekomen)

De draak is een schepsel dat niet in de natuur voorkomt. Net als de phoenix ziet hij ver vooruit en bezit hij spirituele eigenschappen De draak ontvangt informatie die door de vogel wordt verzameld, denkt daar over na en neemt vervolgens belangrijke besluiten. Hoewel hij zich hoog boven de grond verheft, is het kenmerkend voor hem dat hij in de wolken rust: een beeld van stabiliteit. Hij heeft verbazingwekkende kracht en is het zinnebeeld van het aspect wijsheid.

De phoenix (176 x uitgekomen)

De onsterfelijke mythische vogel, die ver vooruit vliegt, waarbij hij voortdurend het landschap en de wijde verten afzoekt. Hij symboliseert ons vermogen om door middel van onze zintuiglijke informatie omtrent onze omgeving en de dingen die daarin gebeuren, visie op de toekomst te ontwikkelen. De prachtige phoenix schept intense opwinding en eeuwige inspiratie.

De tijger (31 x uitgekomen)

Door de enorme fysieke kracht en het geweld dat hij kan oproepen, kan de tijger zowel verdedigen als aanvallen. Dit is van wezenlijk belang om te kunnen overleven, maar dit vermogen moet zorgvuldig worden beheerst. Altijd paraat, kan hij elke dreiging ontdekken. Maar hij symboliseert het gevaar van het geweld dat we allen in ons hebben.

De schildpad (67 x uitgekomen)

Uitgerust met en enorm sterk schild, wordt de schildpad gekarakteriseerd door stabiliteit. Hij brengt een gevoel van grote veiligheid met zich mee. Zijn juiste positie is aan de achterzijde waar hij, net als een schelp, veiligheid, beschutting, lange levensduur en onbezorgdheid voor een aanval van achteren verschaft.

De slang (42 x uitgekomen)

In elkaar gerold in het centrum, op zijn hoede, standvastig en gereed direct in actie te komen, wordt de slang beschermd door de vier figuren om hem heen, maar is tegelijkertijd in staat hen te leiden. Als een generaal ontvangt hij informatie en kan daardoor een beroep doen op elke speciale kwaliteit van de legergroepen waarover hij het commando voert om tijdige en wijze beslissingen te nemen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Ketsweer7

    metaal hout en leegte zijn geen elementen maar wel een leuke quiz

    6 jaar geleden
  • magiclove

    Phoenix (: leuke quiz

    9 jaar geleden
  • Yayde

    De draak, leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Tijger klopt wel

    9 jaar geleden
  • attack_on_cats

    De slang, leuke quiz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?