Welk dier ben jij?

Iedereen heeft wel een dier in zich. Wil je weten welk dier bij jou past? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

leeuw (41 x uitgekomen)

Jij bent een leeuw. Je bent de leider van de groep en je houdt van controle. Je wordt door velen bewonderd en je krijgt maar niet genoeg van hun lofprijzingen.
Toch bescherm je ook de mensen van wie je houdt!

aap (22 x uitgekomen)

Jij bent een aap. Je bent ook intelligent, nieuwsgierig en als je iets wilt dan zorg je ook dat dat lukt. Je bent ook avontuurlijk en bent niet bang om risico's te nemen. Je kan altijd wel mensen aan het lachen krijgen. Jij geniet van het leven!

olifant (8 x uitgekomen)

Je bent gericht op familie en vrienden. Je bent ook heel behulpzaam en veel mensen dromen ervan om je vriend te zijn. Je bent rustig en je wordt niet snel boos, maar als je boos bent kan je echt wel uitvliegen!

krokodil (5 x uitgekomen)

Je bent slim en heel snel. Je wordt snel boos en vliegt snel uit. Je leeft liever alleen en je houdt het liefst geen rekening met anderen. Toch kan je ook heel lief zijn tegen de mensen van wie je houdt!

vis (4 x uitgekomen)

Jij bent een vis. Je voelt je goed in het water en houdt van zwemmen. Je zou het liefst net zo snel en lang kunne zwemmen als een vis Je houdt van avontuur maar je gaat soms te ver en dan kan het wel eens misgaan. Je bent op familie gericht maar je kan ook soms je eigen dingetje willen doen.

vogel (2 x uitgekomen)

Jij bent een vogel. Je grootste droom is om te kunnen vliegen en je houdt graag iedereen in de gaten. Je bent redelijk zelfstandig maar je wil ook altijd zeker zijn dat je op iemand kan rekenen. Blijf hopen en misschien komt je droom ooit wel uit :-)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Jamiezx

    leeuw...liever wolf

    9 jaar geleden
  • Blackwolf1

    Leeuw cool jammer dat wolf er niet bij was maar alsnog leuke quiz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?