How to get a BoyFriend <3

Wil je een vriendje? Er zijn 3 'hoofd-tips' Dus doe de Quiz xD

©Janet Christina

Mogelijke uitkomsten

Probeer de: Friendszone/move (3 x uitgekomen)

De friendzone of friendmove is dé ideeale zet om een boyfriend te krijgen. Ik zal uitleggen met wat ik bedoel met;

* De Friendzone

Iedereen kent wel de 'Friendzone'. Misschien denk je van pfff dat betekent gewoon vrienden. Nee, dat hoeft niet altijd zo te zijn. Als je met iemand in een Friendzone bent betekent het BFF. Niet altijd. Nou snap ik dat de overgang van BFF naar Liefdesrelatie zeer moeilijk is. Vaak gaat dat mis maar probeer het eens met deze tips:
- Ken je hem pas? ---> Ga ervoor, ga een gesprek in. Je hoeft nog niet je 'alles' te geven. Word ook bevriend met z'n friends. Hoe beter. Dit kan een friendszone worden in een week maar als je moeite hebt zeg dan gewoon dat je vrienden wilt zijn. Zeg gewoon maar, jongens hebben daar écht geen problemen mee! ;)

-Of zit je al jaren bij hem in de klas of ken je ergens van?

Ja, das fijn of hij je leuk vind? Ach, dat zou je wel makkelijker weten als je hem al wat langer kent. Maar durf je niets te zeggen? Nou doe dan de: Friendmove! Dit gaat niet om dat je vrienden met hem word maar om je eigen vrienden te gebruiken. Ja, klinkt raar. Ik bedoel, kies bijv. je beste vriendin uit om goed bevriend met hem te zijn. Nog even wachten en vraag je of je vriendin hem verkering wil vragen! Maar: LET OP, deze werkt ook niet altijd! Het kan gebeuren dat je vriendin juist verliefd word op hem of andersom! Het komt goed :o

Probeer de: showmove (24 x uitgekomen)

De showmove

Ja je vind een jongen leuk of je wil verkering? Probeer de showmove! Het enige wat je moet doen is: Showen wie je zélf bent.
* TIPS: Staar tijdens de les naar hem, 3 seconden en dan weg. Dit is een goeie verleiding voor hem om terug te kijken naar jou prachtige ogen. Ja dat is bijv. iets wat je showen --> JOU OGEN! Anders ook geur. Doe één béétje parfum voor ook een mooie verleiding. Of trakeer hem op chocolade! Aan uiterlijk moet je echt NIETS aan veranderen. Je bent mooi van jezelf dus ga je niet extra optutten omdat hij bijv. even langsloopt. Dat is teveel geshow! :s

Probeer de: Call-move (8 x uitgekomen)

De call-move

Is super geschikt voor als je hem gewoon echt niet durft te vragen! Maar een ding is er moeilijk aan: Je moet ervoor zorgen dat je z'n nummer hebt, mwuhaha. Het is een tip: Vraag hem of je z'n mobiel mag lenen omdat, javerzinmaareensmoes maar eigenlijk bel je gewoon naar je eigen nummer! Van daaruit kan je hem bijv. sms'en met: 'Wil je verkering?' En een goeie als hij Ja zegt. En als hij vraagt wie je bent of Nee zegt, zeg dan: 'O sorry verkeerd nummer' of 'Oh ik was (brb) naar het toilet en me zusje zat op me phone. :s' Moeilijk te geloven maar doe er je voordeel mee :p

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Lolforever

    Showmove...
    Denk wel dat ik het beter de friendszone doe. We zijn toch al vrienden dus

    8 jaar geleden
  • GabyFriesian

    Je kunt beter gewoon face2face zeggen. Wel veel meer lef voor nodig, maar als je iets wilt moet je er ook voor gaan. 1 klein zinnetje en je bent er vanaf. Iedereen wordt honderdduizend keer afgewezen in zijn leven. Neem de gok. Je kunt toch niemand dwingen je leuk te vinden, dus waar wacht je op?
    Mijn tips zijn:
    - Maak contact met hem en leer hem beter kennen (misschien is hij niet zo leuk als hij eruit ziet)
    - Vraag zijn telefoonnummer en spreek met hem af
    - Maak een afspraakje of zorg ervoor dat je hem even apart kunt spreken. En zeg dat je hem leuk vind. Zorg er wel voor dat hij meteen antwoordt. Dan ben je van dat irritante gezenuw af ;)

    (Betrouwbare bron ---> Heb zelf gedaan en het werkt ---> Meteen je antwoord... Weigering zit er nou eenmaal soms in, maar een vriendje kun je nou eenmaal niet in de winkel kopen. Zelf heb ik ook vriendjes gehad, so don't worry)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?