Wie ben jij uit de film Maleficent?

Inderdaad mensen, dat is mijn nieuwste obsessie... D.G
Als je de film gezien hebt: Maak deze quiz!!
Als je hem niet gezien hebt: GA HEM DAN ALS DE WIEDEWEERGA KIJKEN HET IS DE BESTE FILM EVER D.G

Mogelijke uitkomsten

Maleficent (33 x uitgekomen)

Yay!! Jij lijkt op het coolste personage uit de hele film. Één van de belangrijkste dingen in je leven zijn je vleugels en je wil per se je land beschermen. Soms kom je heel gemeen over, maar eigenlijk valt het wel mee D.G

Aurora (33 x uitgekomen)

Yay! Jij bent Aurora, de mooie en lieve prinses. Je bent eigenlijk alleen maar goed enzo. Eigenlijk is iedereen dus dol op je! D.G

DIAVAL <3 (2 x uitgekomen)

Omg yay jij lijkt op die supercute raaf/man/draak/paard/wolf <3. Ook al vind je het jammer dat je nu niet meer altijd op je mooie zelf lijkt, je wilt niets liever dan je meesteres dienen omdat ze je leven heeft gered. En je bent eigenlijk gewoon heel schattig D.G

Prins Philip (2 x uitgekomen)

Yay! Okay, eigenlijk kom je niet zo heel vaak voor, maar aangezien ik eigenlijk alle prinsen irritant vind en ik Philip nog wel mee vind vallen, is dit best een compliment! Je wilt graag het meisje van je dromen redden en eigenlijk ben je gwn zo'n perfecte jongen waar alle meisjes op vallen (Behalve ik, ik val dus meer op Diaval)

De koningin (6 x uitgekomen)

Ik weet niet precies hoe de koningin heet, volgens mij heet ze Leia, maar ze doet me toch al heel erg denken aan Leia uit Star Wars D.G Je wilt het liefste je dochtertje beschermen en dat er niks met haar gebeurt, maar heel slim ben je niet (Maleficent: "Het kind zal inderdaad opgroeien tot een schoonheid, geliefd bij iedereen die haar kent..." Jij: "Wat een aardig geschenk!"). En om de één of andere reden ben je getrouwd met de grootste klootzak ooit. Ik waarschuw je vast: Hij verkiest een stel vleugels boven jou.

Knottgrass (2 x uitgekomen)

Jaa, Knotgrass heeft een aparte uitkomst omdat ze zo uniek is en zo ONGELOOFLIJK HILARISCH!!! :D Je maakt nogal vaak ruzies met de andere feeën, maar dat is niet zo gek, aangezien je qua uiterlijk nogal heel veel weg hebt van professor Omber...

Fizzlewitt of die andere fee (9 x uitgekomen)

Die noem ik ff samen, want anders is het teveel moeite. Jullie zijn vooral voor het goede en het lieve enzo, maar jullie maken wel heel veel ruzie met elkaar en Omber... Eh, ik bedoel Knotgrass. En echt heel goed zijn jullie ook niet in het opvoeden van kinderen, sorry.

Balthazar (ofso), de boomman (2 x uitgekomen)

Oké dit is ff de laatste onzinnige uitkomst die ik invoer, maar jij lijkt dus heel erg op Balthazar (ofso) de boomman. Voordeel: Je woont in het rijk van de Moors! Nadeel: Je bent een soort boom.

DIE KLOOTZAK VAN HENRY (ofso) (3 x uitgekomen)

Guys ik zou bijna vergeten om de grootste klootzakken ever toe te voegen! Één daarvan is Henry, de oude koning, en dat ben jij dus, sorry. Je vindt jezelf heel wat en kan het niet uitstaan dat Maleficent beter, sterker en veeeeeeeeel cooler is dan jij (Muhahahhahaha)

DE GROOTSTE KLOOTZAK EVER STEFAN (0 x uitgekomen)

Ik ga zijn naam niet nog eens opschrijven, daarvoor haat ik hem te erg. ALS IK JOU WAS ZOU IK MAAR MAKEN DAT JE WEGKOMT VOORDAT IK JE VERMOORD!!! (Sorry ik mag stefan niet zo)

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Elsketjee

    Maleficent! Jeejj (H)(H)(H)(H)(H)

    9 jaar geleden
  • unicorntjeee9

    Aurora,
    ik ken de hele film niet, maar wat kan dat schelen :)
    wel grappige quiz

    9 jaar geleden
  • elise84

    yeah ik ben maleficent de beste uit de film!! maar ik geef je groot gelijk Diaval is super hot!! haha

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?