Welke Disney-Prinses ben jij?

Iedereen houdt van Disney, want als je dat niet doet ben je een koelbloedig monster. Disneyfilms zijn gewoon jeugd hemzelf, dus je moet er wel van houden.

Mogelijke uitkomsten

Elsa (7 x uitgekomen)

Je was vroeger onzeker, maar nu ben je helemaal jezelf en zie je dat het niet erg is als mensen je niet leuk vinden. Ga zo door! Ga nooit meer terug in je onzekerheidsfase!

Anna (3 x uitgekomen)

Jij weet precies van wie je houd en familie gaat eerst! Jij zal altijd geliefd worden door alles en iedereen en wees daar trots op!

Sneeuwwitje (0 x uitgekomen)

Jij bent de oude klassieker, iedereen kent jou ook al ken jij hun niet, je maakt makkelijk vrienden en iedereen vindt je leuk, alleen wel uitkijken voor vreemdelingen!

Aurora (doornroosje) (4 x uitgekomen)

Je wilt altijd weten wat er aan de hand is en bent altijd klaar voor avontuur! Jammer genoeg slaap je meestal te lang uit en kan je bijna niets meer doen met je dag...

Assepoester (2 x uitgekomen)

je werd vroeger altijd wel gebruikt om de vieze klusjes te doen, maar nu weet je wat jouw echte leven is en je gaat niet meer terug naar die tijd!

Ariel (1 x uitgekomen)

Je houdt van nieuwe dingen! Nieuw kan alleen maar iets goeds brengen! Toch? Ach, wat maakt het uit! Zolang jij maar blij bent met je vork ben ik blij! Punt uit! Maar kijk toch even uit: Je maakt soms stomme beslissingen dus je moet er wel even goed over nadenken...

Jasmine (2 x uitgekomen)

Je weet wat je wil en laat andere mensen geen keuzes voor je maken! Je hebt een prachtige persoonlijkheid en een prachtig uiterlijk!

Belle (6 x uitgekomen)

Je weet dat er meer in mensen zit dan alleen hun uiterlijk, je weet dat ze ook supergeweldig kunnen zijn zonder het mooiste gezicht ter wereld en zje geeft iedereen een kans om zichzelf te zijn.

Rapunzel (10 x uitgekomen)

Je bent zoals velen heel nieuwsgierig, maar je bent wel bang voor sommige nieuwe dingen. Je hebt altijd een trouwe maat die je nooit in de steek laat en iedereen vindt je aardig. Je bent gewoon een geweldig persoon!!!

Pocahontas (3 x uitgekomen)

Je houdt niet heel erg van nieuwe dingen, maar je zult alles doen voor de mensen van wie je houdt ook al moet je je dan naar gevaarlijk gebied begeven. Kortgezegd: Je houdt van je familie en zal jezelf als het nodig is opofferen.

Mulan (5 x uitgekomen)

Je bent een echte krijger en je staat klaar om te vechten als het nodig is. Je liet je vroeger niet echt zien, maar nu is het goed om te laten zien wie je bent. Je zal als het nodig is ook jezelf opofferen voor je geliefden.

Tiana (0 x uitgekomen)

Je werkt hard voor wat je wilt, bij sommigen komt het meteen aanstromen, dat geluk, maar jij moet altijd hard werken. Dat is niets erg, want daardoor wordt je een beter mens.

Merida (0 x uitgekomen)

Je bent soms rebels tegen je ouders en bent het vaak niet met hun eens, je zegt als je boos bent de dingen waar je het meest in je leven spijt van zal krijgen, maar je probeert het altijd weer goed te maken. Je bent een sterk en avontuurlijk persoon.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?