Hoe ziet jouw perfecte (grappige, gekke, rare, mooie, enz.) foto eruit?

Beantwoord deze vragen en je leest hoe je perfecte foto eruit ziet, bijv heel veel make up, een stoerjasje en je zit op een moter. *giechelgiechel* wil jij ook zo'n grappige, rare, gekke, mooie, enz. foto van jezelf? Doe dan deze quiz!!

Mogelijke uitkomsten

Stoer (13 x uitgekomen)

Jouw foto moet er stoer uitzien.
Meisjes: Jij, met een stekeljasje aan en je haar in een strakke staart in, en een versleten spijkerbroek, met een pet en dan nog een stoere achtergrond.
Jongens: Jij, met een trainingsjack aan en een spijkerbroek, een effe kleur hemdje, een pet of een stoere muts/hoed en dan nog een gave achtergrond.

Mooi (10 x uitgekomen)

Jouw foto moet er mooi uitzien.
Meisjes: Je hebt je favoriete kleding aan en je haar ziet er super mooi uit. De achtergrond is wat jij supermooi vindt, dus met je lievelingskleur en hartjes ofso.
Jongens: Je hebt favoriete kleding aan en je haar zit goed. De achtergrond heeft je favoriete kleur, en een paar coole smileys.

Gek (19 x uitgekomen)

Jouw foto moet er gek uitzien.
Meisjes: Je hebt make-up op je oren en op je neus (haha) en je hebt je kleding binnenstebuiten aan en trekt een gekke bek. De achtergrond is heeeeel raar.
Jongens: Je hebt je kleding binnenstebuiten aan, en je trekt een gekke bek. Je haar zit in de war. De achtergrond is heeeeeeeeeeeeeeeeel raar!!!! OMG XD

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Jamiezx

    waarom heb ik deze quiz gedaan? =,=

    9 jaar geleden
  • teezaatje

    FireFoxieABC hihi, ik ook niet hoor! Maar ja, sommige meisjes wel! xxx

    9 jaar geleden
  • Duendes

    Gekk xD
    Ik heb nooit make-up sorry :')

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?