Wie van One Direction is jouw soulmate?

Met welke 1D boy kun jij urenlang praten, lachen en plezier maken? Wie kun je het beste om advies vragen en wie is jou ideale wederhelft.

Is het Nialler?
DJ Malik?
Hazza?
Lou, Boo Bear, Tommo?
of Daddy Direction?

Mogelijke uitkomsten

Niall ''Nialler'' Horan (18 x uitgekomen)

Jouw perfecte soulmate is Niall. De charmante Ier zal jouw hart sneller laten kloppen als hij zijn solo uit Little Things voor je zingt en je leert spelen op zijn gitaar.
Waarna hij je meeneemt naar Nando's en jij je als zijn vriendin niet hoeft te schamen om een gerecht met veel kip te bestellen, want Niall houdt nu eenmaal van eten en zal jou er niet door veroordelen.
Het maakt hem echt niet uit hoe groot of klein je bent. Zo lang je maar niet veel groter bent dan hem, wan't zo'n grote boy is het nou ook weer niet.

Wanneer is de bruiloft? Vindt je het erg als we 'm delen? Niall is namelijk ook mijn fave (H)

Zayn ''DJ Malik'' Malik (6 x uitgekomen)

Jouw ideale soulmate is Zayn. Hij draait de mooiste liedjes voor je als zijn alter ego DJ Malik, op nieuwjaarsnacht na jullie nieuwjaarskus. Hij draagt al zijn adlips op aan jou en rijdt met een cabrio met open dak met jouw onder de sterrennacht door, zodat jullie samen een wens kunnen doen. Hij kookt de lekkerste gerechten voor je en zal voor je bidden als er iets scheelt. Na God en zijn familie ben jij het belangrijkste in zijn leven.

Wanneer is de bruiloft? Wat ga je met Perrie doen? Of bén jij stiekem Perrie?

Harry ''Hazza'' Styles (7 x uitgekomen)

Jouw ideale soulmate is Harry. Hij zou, als echte liefdesexpert, alles doen om ervoor te zorgen dat jullie dates superromantisch zijn. Jullie zouden een lange strandwandeling maken over rode tulpenblaadjes die hij over heeft laten komen uit Nederland met een helikopter die een spandoek trekt waar in grote letter op geschreven staat ''I love you (jouw naam)'' en What Makes You Beautiful voor je zingt bij een kampvuur.

Wanneer is de bruiloft? Ben jij degene die rokkenjager Harry kan temmen?

Louis ''Lou, Boo Bear, Tommo'' Tomlinson (2 x uitgekomen)

Jouw perfecte soulmate is Louis. Hij zou je meenemen naar de set van Steal My Girl en je voorstellen aan zijn (en Harry's) aapje Larry. Dat ze al een hele tijd niet meer gezien hadden vanwege al de concerten die ze moesten geven. Hij vraagt je of jij op hem wilt passen zo lang de band bezig is met het promoten van hun nieuwe album FOUR. Hij dreigt dat als je ''nee'' zegt hij je de kieteldood zal geven en rent lachend achter je aan om je te pakken te krijgen.

Wanneer is de Bruiloft? Wat heb je met Eleanor gedaan?

Liam ''Daddy Direction'' Payne (3 x uitgekomen)

Jouw perfecte soulmate is Liam. Hij heeft je uitgenodigt om te komen luisteren naar ''Four'' één week voordat het album eigenlijk uit zal komen. Een soort voorpremière dus. Maar tot je verbazing zijn de andere vier 1D boys er niet. Hij heeft zich in een mooi pak gehesen en jij draagt je mooiste galajurk en heels van 10 cm waarmee je over de rode loper het mooiste en duurste restaurant waar je ooit geweest bent, binnenloopt. Er staat een heerlijke Italiaanse maaltijd op je te wachten en hij schuift een stoel voor je naar achter. Zodra je zit, zet hij de cd-speler aan en klinken de mooiste nieuwste One D liedjes door de romantisch versierde lounge. Want zoals je misschien al wist, Liam heeft klasse en is een geboren romanticus.

Wanneer is de bruiloft? En wat heb je met Sophia gedaan?

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • MrsFitz

    Louis (K)(H)(K) Eleanor, die is plotseling verdwenen

    8 jaar geleden
  • DareToBelieve

    Loulou
    (H)
    (H)
    (H)
    (H)

    9 jaar geleden
  • janee

    Niall. Tuurlijk, hij is ook van mij! Duhhh. hahah

    9 jaar geleden
  • MrsHemmo16

    Nialler (H) mijn faveeee

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?