Hoe sterf jij?

Gnagna, sorry als deze quiz al bestaat :$
Relax and enjoy

Mogelijke uitkomsten

Michael myrs (72 x uitgekomen)

Je bent gezellig aan het babysitten op een lief klein jongetje. Je legt hem rustig in bed en gaat beneden wat tv kijken. Buiten hoor je een geluid. Je denkt dat het vast de hond was die je nog moet binnenlaten. Langzaam gooi je de deur open. Geen hond te bekennen. Je begint hem te roepen. Bollie! Bollie! Geen reactie. Je gaat terug naar binnen. Naar de keuken voor wat drinken. Je kijk op en ziet in de weerspiegeling van de spiegel een man met een masker staan. Gillend draai je je om. Je wilt nog wegrennen, maar de man grijpt je beet. Zijn blinkende mes steekt waar het maar steken kan. Het laatste wat je hoor is een schreeuwende baby en het geluid van het mes dat voor de laatste keer je raken gaat.

Chuky (35 x uitgekomen)

Je gaat naar de winkel en koopt een pop. Je beste vriend vind hem er eng uitzien, maar jij bent net een beetje creepy. Je neemt hem mee naar huis en zet hem gezellig op je nachtkastje. Je duwt op zijn buikje en hij kan zelfs praten! Als je slaapt dondert en bliksemt het. Je ziet het gezichtje van de pop verlicht. Je gaat dichterbij met je gezicht. Plots bijt hij een gat in je neus. Je gilt van de pijn en het laatste wat je ziet is het creepy gezicht van de pop.

Vervloekt. (26 x uitgekomen)

Je bent met je vriendinnen door de stad aan het lopen. Opeens komt er een vrouwtje bedelen. Je lacht haar vierkant uit want je bent nogal verwend. De vrouw trekt een knoop van je nieuwe jasje en vervloekt je. Je gelooft haar niet echt.
Dan ga je naar huis en verteld het creepy verhaal aan niemand. 'S nachts vliegen er dingen door je kamer en hoor je een soort gebrul. Je ziet een schaduw onder je deur glippen die je vast pakt. Ze gooit je naar buiten. Bebloed blijf je op de grond liggen. Een paar dagen later word je wakker in het ziekenhuis. Je ouders zeggen dat je uit je raam bent gevallen door te slaapwandelen. Vrolijk wandel je nog een paar dagen later naar buiten. Je gaat naar het park. Er komt een storm aan. Je rent naar huis het spoor over. Opeens zie je de knoop weer liggen. Van schrik val je. De grond onder je gaat weg en je ziet de hel. Waar je dan ook in word getrokken.

Geofferd (49 x uitgekomen)

Je komt een leuke jongen/ meisje tegen. Hij/zij ziet er ongeloofelijk hot uit. Hij neemt je mee naar zijn huis en offertje aan de duivel. Helaas, moest je wel maagd zijn. Maar dat was je niet meer. Nu ben je verandert in een succubus. Je moet mensenbloed en vlees hebben om te overleven. Maar he, je leeft toch nog een beetje?

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • myrt3

    haha geofferd xD

    9 jaar geleden
  • xhihix

    Geofferd... omg die had ik niet aan zien komen maar he ik leef nog een beetje xD

    9 jaar geleden
  • Meride

    Michael myrs

    9 jaar geleden
  • Kayliexxx

    WOOHHOO IK BEN DE EERSTE DIE JOUW QUIZ MAAKT (hoera) ok even serieus . Ene Michael myrs gaat mij vermoorden ..... yay -_- maarja ... ik moet toch door iets dood gaan ? xd

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?