Wat nou bij een lange afstandrelatie?


Soms dan heb je dat wel eens. Je komt een hele leuke jongen tegen op vakantie. Hij is perfect, precies wat je zoekt. Alleen dan kom je der achter dat die 100km verderop woont. Je zoekt ondertussen wel verder, maar er is niemand zoals hij. Moet je door gaan met deze jongen of gewoon weer verder zoeken naar iemand die in de buurt woont? Kijk het hier!

Mogelijke uitkomsten

laat die jongen niet los ! (8 x uitgekomen)

Je krijgt hem echt niet uit je hoofd. Ik ken het. Al zeggen al je vriendinnen: 'kom op meid. Dit werkt niet. Ga gewoon door met zoeken. Hij is echt niet de enige leuke jongen.' Volgens jou ogen wel. De tijd zal het leren meid. Als jullie echt bij elkaar horen dan komt dat goed! Hoe ouder jullie worden hoe makkelijkee je met die afstand om kunt gaan. Succes, maar blijf ondertussen wel verder zoeken. Wie weet?

clisé jongen. (2 x uitgekomen)

Je hebt de vlinders goed te pakken gehad op je vakantie. Hij was perfect in je ogen. Hij had super lichaam, was lief, was aardig, super knap. Meis geloof me je had het goed te pakken, want om daarvoor 100km uitelkaar te zitten is toch wat. Kijk alsjeblieft verder, wanr geloof me er zijn heel veel jongens zo. Je moet ze alleen nog tegenkomen. Komt goed! Succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Volans

    Pfff langeafstandrelaties werken dus echt niet bij mij #ervaringsdeskundige

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?