Wat voor paasei ben jij?


Pasen staat weer voor de deur! Dat betekend tijd voor gezelligheid en chocola! Maar wat voor paasei ben jij nou eigenlijk? Ontdek het met deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Melk-caramel-zeezout (57 x uitgekomen)

Deze smaak past heel goed bij jou! Je houdt van afwisseling en van unieke combinaties. Daarom is het helemaal jouw ding. Het is een bijzondere smakencombinatie en verschrikkelijk lekker!

Melk chocolade (18 x uitgekomen)

Deze smaak past heel goed bij jou! Je houdt van eenvoud en toch heel bijzonder! Deze klassieke combinatie en smaak is jouw ideaal.

Witte chocolade (6 x uitgekomen)

Jij houdt van witte chocolade! Deze simpele, heerlijke smaak vind jij helemaal geweldig! Het lijkt heel eenvoudig, maar toch is het een speciale, heerlijke smaak!

Melk-chocomouse (5 x uitgekomen)

[brown]Jouw favoriete smaak is Melk-chocomouse! Deze smaak is heel speciaal en het is voor jou het beste paasei. Jij bent heel bijzonder en deze chocola is dat ook![/brown]

Wit-zwarte bes (3 x uitgekomen)

Deze hele bijzondere smaak is jouw ideale smaak! Jij vindt jezelf heel speciaal en daar hoort deze speciale smaak bij. De combinatie is uniek en dat vind jij geweldig!

Pure chocolade (3 x uitgekomen)

Jij houdt van lekker puur, vandaar deze keuze! Jouw ideale chocolade smaak is simpel, puur en gewoon, maar toch verschrikkelijk lekker. Jij gaat met de menigte mee, zo'n beetje iedereen vind het lekker, jij dus ook!

Melk en wit (13 x uitgekomen)

Deze chocolade smaak is een combinatie, een combinatie van verschillende dingen. Jij doet niet moeilijk, als je niet kan kiezen, dan doe je ze toch allebei? Gelijk heb je!

puur advocaat (17 x uitgekomen)

Jij bent altijd wel in voor een feestje! Vandaar deze chocoladesmaak! Het is speciaal en niet iedereen vind het vast lekker, maar jou maakt het niet uit, jij vindt het heerlijk!/green]

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Emilicious

    Melk-Caramel-Zeezout

    8 jaar geleden
  • NiareNero

    Melk caramel zeezout, jum

    8 jaar geleden
  • xsuusie

    Melk caramel zeezout :P

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Melk-caramel-zeezout! Leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • Altaria

    Melk chocola lekkeerrr

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?