Wie ben jij van Zoop?

Als je de serie kent kijk dan welk karakter jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Sira (39 x uitgekomen)

Als Sira ben jij de jongste van de groep maar ook eigenwijs meestal weet jij niet wat je moet kiezen en probeer je vaak te doen wat anderen ook doen maar je bent absoluut geen meeloper!

Bionda (18 x uitgekomen)

Als Bionda ben jij een best wel tuttig meisje. Je bent ook gek op roze en je word lekker vaak verwend. Eigenlijk heb je een hartstikke leuke rol, maar soms worden mensen echt gek van je gekwebbel.

Elise (33 x uitgekomen)

Als Elise hou je heel erg veel van dieren en de natuur. Je bent niet zo dol op mensen en ben je heel verlegen. Maar je hebt wel dikke verkering met Mike!

Taffie (26 x uitgekomen)

Als Taffie ben je een stoere punkchick met een grote mond maar ook met een groot hart. Het kan je niks schelen wat anderen van je vinden en je hebt een stoere kuif en je eigen kledingstijl. Je bent zowat de tegenpool van Bionda.

Bastiaan (24 x uitgekomen)

Als Bastiaan ben je smoor op Bionda en je bent een beetje traag van begrip. Je bent ook een echte pechvogel, altijd jij weer! Je bent ook vrij koppig maar niemand kan zonder jou!

Moes (4 x uitgekomen)

Als Moes ben je de slimste van de groep rangers maar eigenlijk best wel een nerd. Je hebt een afro kapsel en een brilletje, je hebt ook verkering met Taffie die jou helemaal leuk vind ookal zijn jullie best tegenpolen en jij komt altijd met een handige oplossing voor iets.

Mike (1 x uitgekomen)

Als Mike ben jij heel eigenwijs en hebt veel geheimen. Je hebt verkering met Elise maar je hebt ook wel weer snel ruzie met mensen. Je kan prima overleven in de natuur en je vecht altijd met de jongens om wie nou de leider van de groep is.

Alwin (9 x uitgekomen)

Als Alwin houd je ook heel erg van dieren en de natuur natuurlijk en ben je samen met Sira. Je bent een van de oudste en je had ooit iets met Elise daarom heb je vaak ruzie met Mike, die erg jaloers op jou is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • warriorcat4ever

    Bionda, best wel True

    7 jaar geleden
  • B3L13V3

    Elise! :)

    9 jaar geleden
  • HaroldS

    Taffie, kwa karakter klopt dat inderdaad wel!

    9 jaar geleden
  • PersoonlijkX

    Iel Sira haha...

    Ik ben een volger ik ben soms eigenwijs haha en ik durf nooit nee te zeggen :P
    Maar ik zie dr absoluut niet uit als Sira

    9 jaar geleden
  • Catbox

    Elise jeeeeeeeej

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?