Wat voor persoon ben jij?

Wat voor persoonlijkheid ben jij in de ogen van iemand anders?

Mogelijke uitkomsten

Sweetie (6 x uitgekomen)

Jij bent vriendelijk en vrolijk. Misschien vind jij van niet maar kijk wel uit dat je niet over je heen laat lopen en je hoeft ook niet altijd ALLES goed te vinden

De stille (13 x uitgekomen)

Je zit het liefste stil in een hoekje of gaat gewoon op in de menigte, maar laat eens iets van je horen! Ook jij hebt een stem ;)

Dappere (8 x uitgekomen)

Jij durft alles, maar af en toe een keertje ergens bang voor zijn is ook niet erg hoor. Met jou als vriend zullen heel veel mensen blij zijn.

Coole (10 x uitgekomen)

Jij laat duidelijk merken wat je ergens van vindt en het kan je dan ook niet veel schelen wat anderen van je denken. Misschien een goede eigenschap, maar probeer wel rekening te houden met anderen.

Nerd (2 x uitgekomen)

Iets minder 'opschepperig' mag ook wel, maar denk er wel aan dat je ook lol mag hebben en dat school niet altijd bovenaan je lijstje hoeft te staan. (Al helemaal niet als het vakantie is!!)

Watje (6 x uitgekomen)

Jij durft niet veel en je wilt het liefste de hele dag in een kleine vertrouwde ruimte doorbrengen waar je niets kan gebeuren.
Kom er eens uit en probeer eens wat lol te hebben zonder overal bang voor te worden

Cyborg (6 x uitgekomen)

Ben jij wel menselijk? Hahaha.. Grapje, maar soms mag je wel eens iets meer contact met mensen hebben en je iets minder 'onmenselijk' gedragen! Je bent toch geen robot?! ;-)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Jamiezx

    CYBORGGG BLIEEB BLOOEB BLAAAB

    9 jaar geleden
  • Caramelpopcorn

    Watje. Oh oké, maar die beschrijving klopt totaal niet bij me.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?