welke warrior cat ben jij?

houd je van die ene boekenserie warrior cats? dan zou je vast graag willen weten welke warrior cat er in jou verscholen zit. doe snel deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Firestar (10 x uitgekomen)

jij bent Firestar. een slanke, sierlijke kater die er eerst niet echt bij hoorde, maar nu in een leuke groep [clan] leeft. jij was vroeger al moedig, alleen je kreeg nooit de kans om het te laten zien. totdat iemand je uitdaagde. je rende niet weg, maar je bleef gewoon staan, klaar voor een gevecht. een moedige en dappere krijgskat dus.

Bluestar (18 x uitgekomen)

de leider van de clan dus hè. je leidt de andere katten door het gevaar. later krijg je een langdurige depressie doordat iemand je behoorlijk verraden heeft. dit gaat ook weer voorbij. je gaat het meest om met de medicijnkat van jouw clan. die vertelt je alles wat de sterrenclan aan haar vertelt. je bent als leider dus altijd op alles voorbereid.

Tigerstar (1 x uitgekomen)

wow, jij durft. je wilt de baas zijn en doet daar alles voor. je verraadde je leider en je probeerde haar ook nog een te vermoorden. je bent een gevaar voor alle clans, maar je hebt wel veel geluk. zo word je de leider van de schaduwclan. Je probeert zelfs je zoons om te kopen zodat ze Firestar uiteindelijk vermoorden.

Hawkfrost (0 x uitgekomen)

jouw vader is de slechtste vader die ooit geleefd heeft. hij kocht jou en je broer om zodat jullieFirestar zouden vermoorden. jij was degene die daarnaar luisterde. je vermoorde Firestar met plezier. maar je broer vermoorde jou op het moment dat jij Firestar wou aanvallen. je had dus echt pech...

Spottedleaf (4 x uitgekomen)

medicijnkat van het jaar zou ik zeggen. de beste medicijnkat die in jaren heeft geleefd. je helpt katten met alle liefde. en Firestar had stiekem een oogje op je. helaas werd je gedood toen je probeerde om de kittens die toen gestolen werden te redden.

Thistleclaw (0 x uitgekomen)

jouw leven was goed. je had een meisje genaamd Snowfur en je kreeg daar een kitten mee. super! totdat je meisje een ongeluk op de weg kreeg. ze werd aangereden door een auto. ze ging dood en jij dacht dat haar zus Bluefur het had gedaan. je krauwde haar vol op haar wang. hierdoor werd je een slechte kater uit de donkere bossen. toch ben je zo gelukkig...

Silverstream (9 x uitgekomen)

je bent een sierlijke jonge poes. met een jongen genaamd Greystripe krijg je twee kittens. helaas sterf je bij de geboorte van de kittens. zielig, maar je word herinnerd als een zachtaardige poes die iedereen altijd wou helpen.

Sandstorm (0 x uitgekomen)

jij bent een poes met een goud gele vacht. Als leerling haatte je Firestar, die toen Firepaw heette, echt heel erg. maar nu heb je met hem twee kittens. hoe is het mogelijk. je laat bij bijna alles dus toch uiteindelijk je zachte kant zien.

Leafpool (1 x uitgekomen)

Leafpool. de derde medicijnkat na Spottedleaf. je doet het super goed, ookal vergeet je soms nog wel eens wat. je blijft een lieve meid. ondanks alle onheil in je leven. je hebt vaak discussie's met andere katten en je hebt een zogenaamde knipperlicht relatie met een kater genaamd Crowfeather. blijf het volhouden. je bent een dappere meid.

Yellowfang (0 x uitgekomen)

je bent een knorrige, oude poes met diep vanbinnen toch een zachte kant. je bent snel boos op andere katten. je leerling Cinderpelt had het daarom ook niet echt makkelijk. toch werd ze later een goede medicijnkat. je stierf in je eigen hol tijdens een brand. om katten te redden gaf je je leven. iedereen is vast trots op je.

Cinderpelt (0 x uitgekomen)

Je bent de leerling van de oude Yellowfang en je had het zwaar tijdens je training. stiekem had je een oogje op Firestar, maar die had iets met Sandstorm. dat maakte je leven best moeilijk. uiteindelijk gaf je je leven voor het redden van een moederkat. je werd gedood door een das. Later kwam je terug als Cinderheart. in dat leven had je iets met een kater genaamd Lionblaze, maar diep in je hart voelde je nog steeds iets voor Firestar. die liefde maakte het je dus niet echt gemakkelijk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • XTeenwolfX

    Bedankt hoor Zandkit!

    8 jaar geleden
  • Catbox

    Silverstream

    8 jaar geleden
  • Scara

    Ja natuurlijk wordt je vergeven!

    8 jaar geleden
  • Phangirl

    Bluestar : 3

    8 jaar geleden
  • Duendes

    Fireeeestar ^^

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?