Welke film is iets voor jou?

Er zijn tegenwoordig veel films maar welke film is nou echt iets voor jou?

Mogelijke uitkomsten

The Hunger Games (0 x uitgekomen)

The Hunger Games gaat over Katniss deel neemt aan de Hungergames. Een wedstrijd waarbij 24 tieners tegen elkaar vechten tot er nog een iemand leeft . Er zijn nu drie film en er komt nog een vierde uit.

Harry Potter (32 x uitgekomen)

Misschien denk je dat Harry Potter saai is maar integendeel. Harry Potter is een verhaal waarin je je helemaal kan laten mee slepen. De Harry Potter reeks bestaat uit 8 films.

Mortal Instruments (6 x uitgekomen)

Mortal Instruments is vergeleken de andere uitkomsten wat minder bekend. Het gaat over schaduwjagers die tegen demonen vechten. Clary komt er na dat haar moeder is ontvoerd achter dat haar moeder een schadum jager is. Het is lastig om uit te leggen maar als je de film ziet zal je het begrijpen. De film is gemaakt over het deel City Of Bones. Het schijnt dat de andere delen in een serie komen.

Divergent (9 x uitgekomen)

Divergent gaat over Beatrice. Ze moet kiezen bij welke factie ze wilt horen. Ze mag kiezen tussen Oprechtheid, Eruditie, Vriendschap, Onverschrokkenheid en Zelfverloochening. Een test had haar moeten vertellen wat het best bij haar past maar ze is afwijkend. Dat betekend dat veel mensen geloven dat Beatrice een gevaar vormt voor de maatschappij en daarom moet ze het geheim houden. In totaal komen er 4 film waarvan er al 2 uit zijn.

Star Wars (2 x uitgekomen)

Star Wars is een niet in Chronologische volghorde gefilmd maar als je het wel gaat kijken in Chronologische volghorde gaat het over Anakin die slaaf is en een kans krijgt om vrij te worden. Star wars maakt gebruik van heel veel mooie effecten. Er zijn nu 14 film en de vijftiende komt nog uit. Sommige van deze film zijn getekend.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThePooh

    Harry Potter (yeah)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?