Welke rang heb jij in Warrior Cats?

Welke rang heb jij in Warrior Cats? (enige kennis van Warrior Cats vereist) Ben jij een kitten, leerling, krijger, moederkat, (leerling-)medicijnkat of een leider?

Mogelijke uitkomsten

(leerling-)Medicijnkat (21 x uitgekomen)

Jouw uikomst is een(leerling-)Medicijnkat. Je bent de "dokter" van je clan en verzorgt en geneest hen met bessen kruiden. Als je een leerling-medicijnkat bent krijg je je krijgersnaam als je officiciel(naar de hoogstenen samen met je mentor)de leerling-medicijnkat bent.

Kitten (9 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een kitten. Je bent minder dan zes manen(maanden) oud en leeft nog bij je moeder in de kraamkamer. Je bent speels maar ook nog onvoorzichtig.

Leerling (57 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een leerling. Je bent meer dan 6 manen(maanden) oud en wordt getraind door je mentor(een krijger, commandant of uitzonderlijk de leider van je clan). Je leert vechten en jagen zodra je officiel een leerling bent(je leider heeft je een mentor toegewezen) komt er achter je naam 'poot' zoals bijvoorbeeld Vuurpoot.

Krijger (10 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een krijger. Jij bent een krijger en kan goed jagen en vechten, na je tijd als leerling krijg je jouw krijgersnaam bijvoorbeeld van Vuurpoot naar Vuurhart. Je krijgersnaam verschilt van kat tot kat. Je kunt eventueel een leerling toegewezen krijgen waar jij dan de mentor van bent en hem/haar leert vechten en jagen tot zij op hun beurt hun krijgersnaam verdienen.

Moederkat (1 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een moederkat. Je was eens een krijger maar zodra je in verwachting was van kittens verhuisde je naar de kraamkamer. Je blijft daar en zorgt voor je jongen tot zij 6 manen(maanden) oud zijn en leerling worden. Zodra zij leerling worden ben je weer een krijger.

Leider (42 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een leider. Jij bent de leider van je clan en het verantwoordelijke taken zoals beslissen of kittens leerlingen worden en leerlingen krijgers. Je commandant is je opvolger. Zodra je leider bent reis je naar de Hoogstenen om daar je 9 levens te ontvangen van de sterrenclan.

Commandant (0 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een commandant. Je organiseert de jacht-en grenspatrouilles. Je bent de opvolger van de leider als zij/hij sterft wordt jij leider. Je behoudt gewoon je krijgersnaam.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Jojoxbad

    Medicijnkat

    1 jaar geleden
  • Megaeraaa

    Leider
    Muhahahahaaa!!!
    Ik ga alle clans overnemen!!!! (duivel)

    3 jaar geleden
  • Krullie36

    leerling.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?