Aan wie ben jij verwant?-1 Vuurster (Warrior Cats)

Hallo, deze quiz gaat over Warrior Cats, mensen die dit nu al niks zegt raad ik aan deze quiz niet te doen want je zult er niet veel aan hebben. Ben jij Vuurster, Zandstorm, Loofpoel, Kwiklicht, Wolkstaart, Lichthart of Witpoot?(De namen bijvoorbeeld dat het Witpoot is en nog niet Witvleugel is omdat dit gebaseerd is op het vierde boek van de 2de profetie, "Sterrenlicht.")

Mogelijke uitkomsten

Jouw uitkomst is Vuurster (31 x uitgekomen)

Jij bent Vuurster! Je karakter is koppig, rechtvaardig en je bent heel loyaal aan je vrienden en familie. Als je 6 manen(maanden)oud was heb je je aangesloten bij de Donderclan op aanvraag van Blauwster, toen de leider. Ondanks dat je hard werkt wordt je vaak bespot om je poesiepoesafkomst, dit wordt minder naarmate je ouder wordt. Je hebt veel meegemaakt als leerling en krijger met je vrienden: Grijsstreep, Ravenpoot en Zandstorm maar bent nu de gerespecteerde leider van de Donderclan. Je hebt mooie groene ogen en een felrode vacht vandaar dat Blauwster je de naam "Vuur" gaf. Je partner is Zandstorm met wie je twee dochters hebt: Kwiklicht en Loofpoel.

Jouw uitkomst is Zandstorm (13 x uitgekomen)

Jij bent Zandstorm! Je bent een bleekrode vrouwtjeskat met nauwelijks zichtbare donkerdere strepen.Je karakter is geduldig maar je kan ook fel uitvallen tegen een andere kat verder ben je loyaal aan je clan, vrienden en familie. In het begin moest je niets van Vuurster(toen Vuurpoot of Vuurhart) weten en plaagde hem samen met Schorspels om zijn afkomst. Langzaam wordt je verliefd op Vuurster vanwege zijn karakter en rechtvaardigheid. Je bent een krijger en je partner is Vuurster, de leider van de Donderclan. Je hebt twee dochters met hem: Kwiklicht en Loofpoel.

Jouw uitkomst is Kwiklicht (44 x uitgekomen)

Jij bent kwiklicht! Je bent eigenwijs en koppig maar je hebt ook een zachte kant. Je beste vrienden zijn Braamklauw en Aspels die beiden verliefd op je zijn. Je hebt net als je vader Vuurster(leider van de Donderclan) een vlammende rode vacht en mooie groene ogen. Je moeder is Zandstorm en je zusje is Loofpoel, met wie je een speciale band hebt.

Jouw uitkomst is Loofpoel (47 x uitgekomen)

Je bent Loofpoel! Je bent een kleine lichtbruin gestreepte poes met een witte borst en witte poten, ook heb je mooie ambergele ogen. Je lijkt nogal op je moeder Zandstorm en bent lief, geduldig en slim. Je koos ervoor om de weg van Medicijnkat te volgen en je bent de leerling-medicijnkat van Sintelvel. Je vader is Vuurster(leider van de Donderclan) en je zusje is Kwiklicht, met wie je een speciale band hebt.

Jouw uitkomst is Lichthart (4 x uitgekomen)

Jij bent Lichthart! Je (was)(bent)een mooie witte poes met rode vlekken op haar rug. Je bent geduldig, lief en vriendelijk maar als je clan in een gevecht terechtkomt vecht je tot het uiterste. Spijtig genoeg heeft een meute honden je aangevallen toen je nog maar een leerling was en ben je aan één kant je gezicht gruwelijk verminkt. Samen met Wolkstaart, je partner, heb je een vechttechniek ontwikkelt waardoor je een geduchte tegenstander bent voor vijandige krijgers. Samen met Wolkstaart heb je een dochter, Witpoot.

Jouw uitkomst is Witpoot (19 x uitgekomen)

Jij bent Witpoot! Je hebt een sneeuwwitte vacht en felgroene ogen. Je bent een mooie en verstandige poes met een goed inschattingsvermogen. Je krijgersnaam is Witvleugel. Je moeder heet Lichthart en je vader Wolkstaart, langs je vaderskant stroomt er poesipoesbloed door je aderen.

Jouw uitkomst is Wolkstaart (69 x uitgekomen)

Jij bent Wolkstaart! Je hebt een dikke sneeuwwitte vacht en blauwe ogen. Je bent een avontuurlijke kat met een sterke eigen wil maar een zeer loyale krijger van de Donderclan. Hij gelooft echter niet in de Sterrenclan maar dat houdt hij min of meer geheim omdat zijn partner Lichthart zeer gelovig is. Hij heeft met Lichthart een dochter, Witpoot. Hij heeft net zoals zijn neef Vuurster(de leider van de Donderclan) poesiepoesbloed via zijn beide ouders. Als kitten werd hij weggegeven door zijn moeder Prinses(de zus van Vuurster) aan de toen nog Vuurhart om op te groeien in de Donderclan. Later twijfelt hij nog of hij misschien terug een poesiepoes wil zijn maar besluit toch bij de Donderclan te blijven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?