Hoelang hou jij het vol in de wereld van Shingeki no Kyojin? (Attack on titan)

Stel je voor: je woont in de wereld van Attack on titan met je familie, besluit je een soldaat te worden, of toch niet? en wat doe je als je in lastige situaties terecht komt? Doe deze quiz om te zien of jij het overleeft!



(ps: dit is mijn allereerste quiz (nerd) )

Mogelijke uitkomsten

Je overleefd het, en zit bij de Survey Corps (38 x uitgekomen)

Jij hebt besloten om een soldaat te worden en te vechten voor de mensheid! dankzij je kennis in de 3DMG en het bevechten van de titans heb jij een grote overlevingskans, ookal zit je bij de Survey corps. goed gedaan! de mensheid rekent op je!

Je overleefd het, en zit bij de Military Police (7 x uitgekomen)

Je wilde wel een soldaat worden, maar liever niet bij die gekke Survey corps! jij zit liever veilig binnen de muren van Sina, waar genoeg eten en drinken voor je is. goed gedaan, het is een hele prestatie om dit te bereiken!

Je overleefd het, en zit bij de Garrison (4 x uitgekomen)

Helaas vond Shadis je net niet goed genoeg voor de military police, maar je wilde niet naar de Survey corps. dan maar de Garrison! Je vecht in ieder geval wel tegen de titans en mag ook wel dapper genoemd worden, goed gedaan!

Je overleefd het... maar je vrienden niet.. (0 x uitgekomen)

Dit was een zware battle.. De titans leken wel een heel stuk slimmer te zijn! Jij en je vrienden hebben gevochten voor hun leven maar.. helaas heeft het grootste deel het niet gehaald.. Jij gelukkig wel, dus je mag nu even bijkomen

je neemt deel aan de scouts maar.. Je overleefd het niet (2 x uitgekomen)

Was er misschien iets mis met je 3DMG? of waren de titans je gewoon te slim af? wat het ook was.. het liep slecht voor je af, erg slecht.

Je neemt geen deel aan de scouts en.. overleefd het (5 x uitgekomen)

Jij en je familie deden er alles voor om ervoor te zorgen dat iedereen heel bleef. En dat is gelukt! met z'n allen zijn jullie in veiligheid gebracht. wees maar blij, want heel veel mensen hebben het niet gered..

Je neemt geen deel aan de scouts en.. overleefd het niet (2 x uitgekomen)

Je werd wakker van een luide dreun en toen je naar je raam rende om te kijken wat het was, was het al te laat. De titans hadden zich al verspreid over de district waar jij woont! Je ouders haalde je op en jullie probeerde nog te vluchten maar helaas zijn jullie alle drie gepakt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Zoldyck

    Military Police, lijkt me het meest comfortabele in de AoT-wereld, om eerlijk te zijn :') In de Survey Corps zou ik het wrs niet overleven, mezelf kennende :') Maar dit is wel een heel leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • JeanKirstein

    fucking scouts bitchesss

    8 jaar geleden
  • unisparkle

    overleefd c;

    8 jaar geleden
  • ZeroHorizon459

    Survey corpssss!

    Maar als het echt zo was had ik het al lang in mijn broek gedaan.

    8 jaar geleden
  • Schack

    Iedereen zegt wel dat hij/zij bij het Survey Corps wil, maar als ze echt in de wereld van AOT zouden komen... Geef mij maar het Garrison. (:

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?