Wie ben jij van the walking dead?

Wat zal jij doen als er een zombie Apocalyps uit zou breken? Zou je net zo dapper zijn als Rick? Of zou je een niet zo grote rol hebben in de groep? Of ben je misschien liever alleen? Je komt erachter bij deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Rick Grimes (19 x uitgekomen)

Je bent een goede leider voor je groep. En doet er alles aan om je familie te laten overleven. Je zou een uitbraak makkelijk overleven!

Carl Grimes (7 x uitgekomen)

Je zal in het begin van de uitbraak nog bang zijn. Maar na een tijdje zal je net zo sterk zijn als de rest! Je kan super goed overweg met een pistool en doet er net als Rick alles voor om je geliefden veilig te houden.

Carol (13 x uitgekomen)

Je bent erg zorgzaam voor iedereen en wil er voor zorgen dat iedereen overweg kan met een wapen. Als er gewonden zijn kan jij ze gelukkig helpen!

Maggie (4 x uitgekomen)

Je kan goed schieten en doet er alles voor om je familie en Glenn te laten overleven!

Glenn Rhee (9 x uitgekomen)

Helaas is je familie omgekomen bij de uitbraak, maar gelukkig mag je bij de groep! En je draagt zeker je steentje bij! Wat een topper ben jij als het op vechten en schieten aankomt!

Daryl Dixon (3 x uitgekomen)

Je bent net zo goed in de groep als in je eentje. Als je geen geweer of pistool hebt kun je het makkelijk overleven met je kruisboog en vuisten!

Lori Grimes (1 x uitgekomen)

Je zal niet heel erg veel kunnen doen in de groep... je zorgt vooral voor de kinderen en kookt eten maar wil vooral dat je familie blijft leven. Dat is ook nuttig!

Hershel Green (4 x uitgekomen)

Je bent heel erg belangrijk Voor de groep! Als er iemand gewond is zorg jij voor hem/haar totdat hij/zij weer beter is! Wat een topper!

Michonne (19 x uitgekomen)

Je bent geweldig als het gaat om vechten. Vooral met je zwaard! Je maakt met gemak een groep van 15 zombie's in je eentje dood!

Beth Greene (9 x uitgekomen)

Je bent wel bang maar als het erop aankomt vecht je toch wel mee! En zorgen voor Judith doe je als de beste! Ohja en dan mogen we zeker niet je zang vergeten!

Tyreese Williams (1 x uitgekomen)

Vechten doe je als de beste! Je bent super sterk en doet er alles aan om de groep levend te houden al moet je daar jezelf voor opofferen.

Andrea (1 x uitgekomen)

Je bent zeker een sterke dame! Met je pistool kan je de hele wereld aan!

Sasha Williams (0 x uitgekomen)

Jij doet er alles aan om jezelf en andere veilig te houden. Schieten kun je als de beste en bang ben je zeker niet!

Gouverneur (0 x uitgekomen)

Het boeit je niet hoe het met andere groepen gaat. Alleen jou groep moet blijven leven. En als het erop aankomt alleen jij!

Lizzie (5 x uitgekomen)

Jij ziet zombie's als je vrienden... het zijn toch gewoon mensen?

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Edie

    Beth Green ;( Maar wilde Maggie !!! I LOVE GLENN!!!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Michonne :D

    7 jaar geleden
  • Aemond

    Beth Greene

    7 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    Michonne!!!! (yeah)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?