Seven Minutes in Heaven ~ Random Boys ~

Je beste vriendin heeft een vakantie huisje afgehuurd voor 8 personen. 4 jongens en 4 meiden.

"Laten we Seven Minutes in Heaven spelen!" Zei iemand ineens.
Iedereen wou dat wel maar zelf wist je het niet zo goed. Je mocht gelijk als eerste, je werd geblinddoekt en na een tijdje werd die weer afgedaan.
Nu moest je kiezen.

Mogelijke uitkomsten

Alex (39 x uitgekomen)

Je koos de Beanie... Je zag de Beanie liggen en pakte die op. "Hey dat is mijn Beanie!" Zei Alex half schreeuwend. Je grinnikte. Alex was een goeie vriend van je. Je vond hem wel knap maar niet echt leuk. Je liep naar de kast toen je uitgleed over een vest van je beste vriendin. Je valt achter over tegen Alex aan. Je zag hem lachen. Je stond op en liep de kast in, gevolgd door Alex. "Ehm (J/N) wat zou je willen doen in de kast?" Grinnikte hij. "Misschien een zoen." Zei je. Je hoopte dat hij het niet had gehoord. "(J/N)." Zei Alex. Je keek hem aan. Hij kwam steeds dichterbij. Hij zoende je zacht. Dit was wat je wou, dit was echt geweldig! Na de zoen keek je hem nog aan. Zijn ogen waren zo mooi. "(J/N) ik heb je eigenlijk al een tijd leuk gevonden." Zei hij ineens. "Ik jou ook Alex." Zei je. Hij kwam weer dichterbij en zoende je. "Is dit nu dat-" je werd afgekapt "Als jij het wilt." Zei hij glimlachend. "Ja tuurlijk Alex." Zei je vrolijk. Je gaf hem een knuffel en jullie liepen de kast uit. Hand in hand...

Menno (42 x uitgekomen)

De ketting... Je pakte de ketting en zag dat er een naam op stond Menno stond erop. Je stond op en zag dat er nog iemand opstond. Zal vast wel menno zijn. Je kende hem niet heel goed je wist alleen dat hij knap was. Je liep de kast in en wachtte. Een paar tellen later kwam hij binnen. Je gaf hem zijn ketting terug. "Van wie heb je die ketting gekregen?" Vroeg je. "Mijn oma, net voor ze een hartaanval kreeg en overleed." Zei hij zielig. Je voelde je schuldig, waarom wist je niet. Je trok hem naar je toe en gaf hem een knuffel. Hij schrok ervan maar herstelde zich weer. Je liet hem weer los. "Eh sorry ik voelde me schuldig." Zei je zacht. Hij plaatste zijn duim onder je kin en liet je naar hem kijken. Je keek in zijn blauwe ogen. "Voel je niet schuldig." Zei Menno. Hij kwam dichterbij en zoende je. Na een paar tellen trok hij terug. "Ik zou nog wel een keer met je willen afspreken." Zei hij glimlachend. "Ik ook Menno." Zei je.

Justin (19 x uitgekomen)

De pet... Je dag de pet liggen en pakte die op. Je keek de kring rond toen je hem op je hoofd zette. Justin begon ineens te lachen. Je sprong op en rende de kast in. "Die pet staat je best wel goed." Zei Justin ineens. Je schrok en slaakte een gilletje. "Niet bang zijn!" Zei hij lachen. Hij trok je tegen zich aan. Hier kon je wel aan wennen. Hij ging op de grond zitten en hij trok jou naast hem. "(J/N) wist je dat je eigenlijk wel knap bent?" Vroeg Justin. Je schudde je hoofd. Je keek hem aan en hij zoende je. Dit gaf je een fijn gevoel. Na een tijdje later trok je terug. Je gaf nog een klein kusje op zijn mond toen jullie werden geroepen. Je keek hem aan en hij grinnikte. Jullie liepen terug naar de kring. Je zat naar Justin. Je ging met je hoofd op zijn schoot liggen. Hij begon wat aan je haar te friemelen. Je vriendin was nu aan de beurt.

Mitch (31 x uitgekomen)

Het zakje snoepjes... Je pakte het zakje snoepjes en at die op. "Hey dat zijn mijn snoepjes!" Schreeuwde Mitch. Je begon hard te lachen en rende de kast in. Een paar tellen later kwam Mitch. Het zakje was al bijna op. Er lag alleen nog een dropveter. "Delen?" Vroeg hij met een pruillip. Je knikte. Hij stopte de ene kant in zijn mond en jij de andere kant. Jullie gezichten kwamen dichter bij elkaar. Je beet je eigen stuk eraf en at het op. Hij deed hetzelfde. "(J/N)." Zei Justin. Je keek hem aan en hij zoende je. Je schrok maar herstelde je weer. Na een tijdje trok je terug en werden jullie geroepen. In de kring zat je op zijn schoot. En die avond lagen jullie samen in zijn bed wat te praten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Dolor

    Leuke quizzzzz !!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?