Wat ben jij?

Jij denkt vast; Heb je haar weer, ik ben een mens. Maar ben jij dat wel? Of ben je misschien een marsmannetje, een plant of toch een kalkoen? Nog even en je weet het!
Een melige quiz, voor melige mensen, oh ja, de uitkomst is niet direct de waarheid, vat het dus niet als kritiek op als je niet van deze planeet komt😏😆😂

Mogelijke uitkomsten

Een gewoon mens (16 x uitgekomen)

Jij bent een gewoon mens. Jij hoort op deze aarde en bent normaal. Maar wat is normaal? Jij bent standaard, maar toch uniek! Jij doet gewoon over dingen. Je legt iets uit aan een vriend(in). Je helpt als het nodig is. Jij bent iemand waarop je kan bouwen! Een mens!

Een marsmannetje (5 x uitgekomen)

Jij bent een marsmannetje! Jij bent gek, apart en grappig! Jij bent altijd vrolijk, maar snapt soms dingen niet. Jij doet niet moeilijk, jij bent blij met wie je bent en wat je doet. Jij bent supergrappig en altijd vrolijk. Sommige mensen denken dat je koekoek bent, of niet van deze planeet komt, dat kan kloppen, als marsmannetje! Maar jij bent niet zo standaard, jij bent jezelf en daar ben je trots op!

Een kalkoen (9 x uitgekomen)

Jij bent een kalkoen! Jij bent lekker vrolijk, maar soms wat verlegen. Je verandert met de groep mee, je legt geen aandacht op jezelf. Is de groep druk, dan doe jij vrolijk mee, is de groep rustig, ben je wat stiller en teruggetrokken. Je bent geen meeloper, maar je valt gewoon niet graag op, daarom een kalkoen; Een kalkoen is een mooie vogel, maar wat doen wij? Wij eten hem op met kerst! Je bent niet perse een hondje of meeloper, je legt gewoon niet zo graag de aandacht op jezelf!

Een weerwolf (1 x uitgekomen)

Jij bent een weerwolf. Jij valt niet echt op, jij bent vrolijk en let goed op. Maar je kan in één klap veranderen. Soms doe je dingen achter iemands rug om, niet iedereen vindt dat fijn! Dat is de reden waarom jij een weerwolf bent. Laat dingen gewoon los, denk niet aan vroeger, maar aan nu.

Remember yesterday
dream about tomorrow
but live now

Je kan iets denken, maar je hoeft het niet altijd te zeggen. Verder ben jij lekker gezellig en veel mensen vinden jou wel aardig. Een gezellig wolfje dus!

Een kip (8 x uitgekomen)

Jij bent gek, vrolijk, grappig, eigenlijk alle ingrediënten voor een gezellig persoon. Dat ben jij! Jij kan stil zijn of juist opvallen, jij bent er voor iemand. Jij bent een goede vriend(in) en lekker gek. Jij bent niet bang om iets te zeggen, of juist wel. Jij bent jezelf!

De quiz Welke kip ben jij? vertelt je welke kip jij bent.

Een voetbal (4 x uitgekomen)

Jij bent soms ruig, soms somber, soms vrolijk, het verschilt. Jij kan heel ruig of agressief zijn, maar je hebt ook een zachte kant. Een voetbal, omdat een voetbal rolt en rolt. Hij ligt (bijna) nooit stil en gaat van voet naar voet. Daar is hij voor gemaakt. Jij bent gemaakt om te leven om een vriend te zijn en om voor iemand op te komen. Net als die bal, lig jij nooit stil. Jij sport of doet iets anders. Jij bent nooit hetzelfde je rolt van kant naar kant. Soms ligt dezelfde kant boven, anders weer een andere kant. Jij hoeft niet perfect te zijn, niet op één kant te liggen, dat ben jij!

Een zachtgekookt eitje (4 x uitgekomen)

Jij bent een zachtgekookt eitje! Jij bent onzeker, soms een beetje gammel of zacht. Jij mag aansterken, jij moet soms wat langer in kokend water liggen. Soms moet jij sneller huilen dan anderen, of voel je je niet blij. Praat er over; praten verbindt, zwijgen verscheurt. Mensen vinden jou wel aardig, maar soms overdreven. Dat vind ik niet. Je moet wat zelfvertrouwen kweken en er zijn altijd mensen waarbij je terecht kan, op quizlet, maar ook bij je familie, vrienden, docent of klasgenoten!

Een kopje thee (1 x uitgekomen)

Jij bent vrolijk en gezellig als een kopje thee. Soms stroom je over, soms ben je leeg. Soms ben je wat onzeker, anders zelfverzekerd en vrolijk. Soms maak je ruzie, soms maak je het goed. In boosheid kan je stomme dingen doen, dat gebeurt ook bij jou. Later krijg je spijt. Stap dan gewoon op diegene af, pieker niet en begin een gesprek en zeg dat het je spijt. Dat waardeert die ander vast! Mensen roddelen, dat is nou eenmaal zo, maar als jij gelooft dat jij het waard bent, denken anderen dat ook.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • AmeranthaGaia

    Kalkoen. De beschrijving klopt, maar ik ben veel mooier. xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?