Welk ''Het Huis Anubis" personage ben jij?

Het Huis Anubis is een kinder en tiener serie op Nickelodeon. Het Huis Anubis is een internaat met 9 bewoners en waar allemaal rare en spannende dingen gebeuren. Welke Anubis personage ben jij? Ontdek het!

Mogelijke uitkomsten

Amber (41 x uitgekomen)

Jij bent glamorous, populair . Jij houdt heel erg van mode, make-up, geld en vrienden. Jij bent heel spontaan, enthousiast, impulsief en een beetje gek. Jij bent niet de slimste van allemaal maar je bent zeker niet dom. Net zoals Amber van Het Huis Anubis!

Fabian (32 x uitgekomen)

Jij hebt heel erg slim en weet bijna alles. Je houdt van boeken en raadsels oplossen. Maar je bent niet zo goed in de liefde. Net zoals Fabian van Het Huis Anubis!

Nienke (75 x uitgekomen)

Jij bent heel aardig, behulpzaam, spontaan en mysterieus. Jij wil alles ontdekken en vindt het leuk om te zingen. Net zoals Nienke van Het Huis Anubis!

Jeroen (0 x uitgekomen)

Jij bent een kakker. Soms kom jij over als een naar ettertje. Je houdt heel erg van geld. Maar je hebt ook je andere kanten, jij kan ook heel erg aardig zijn. Net zoals Jeroen Van Het Huis Anubis

Joyce (23 x uitgekomen)

Jij bent een heel erg vrolijk, enthousiast, spontaan en aardig meisje. Jij kan met iedereen goed over weg. Je houdt heel erg van zingen. Net zoals Joyce van Het Huis Anubis!

Noa (0 x uitgekomen)

Jij bent heel aardig en mysterieus. Je kan er niet tegen als mensen liegen en dat heb je ook vaak door. Net zoals Noa van Het Huis Anubis!

Mick (18 x uitgekomen)

Jij bent een hele aardige en knappe jongen. Jij houdt heel erg van sporten. Jij weet alles over de liefde. Net zoals Mick van Het Huis Anubis

Appie (16 x uitgekomen)

Jij bent heel aardig en gek. Jij houdt van grappen uithalen en films en dan het liefst actie en horror films. Jij hebt een hele grote fantasie en probeert alles leuker te maken! Net zoals Appie van Het Huis Anubis!

Patricia (1 x uitgekomen)

Jij bent een bemoeial met een grote mond waar niet mee te spotten valt. Maar je bent wel heel aardig als mensen eenmaal met jouw vrienden zijn. Jij hebt heel veel over voor je vrienden. Net zoals Patricia uit Het Huis Anubis!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Allmilla

    Nienke! :)

    8 jaar geleden
  • tinkerbel1

    grappig, ik ben in alle andere quizen amber en nu nienke, trouwens leuke quiz.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?