welk karakter ben jij van My little Pony?

Ponies, ponies, overal in equestria, maar welke ben jij?
Doe deze quiz en kom erachter
veel suc6

Mogelijke uitkomsten

Rainbow Dash (16 x uitgekomen)

Supersnel, supersterk en ook nog een Wondercolt! Dat ben JIJ! Je houdt van winnen en je hebt er alles voor over..... nou ja, bijna alles. Als dingen tegen de regels in gaan dan kap je ermee. Jij staat voor loyaliteit en dat is wat jou zo sterk maakt.

Fluttershy (20 x uitgekomen)

Je houdt heel erg van dieren en je bent een klein beetje verlegen, maar je vrienden zullen je dat vergeven. Waarom? Omdat je zo aardig voor ze bent. Je hebt geen enkele moeite om mensen hun fouten te vergeven en dat zijn ze je eeuwig dankbaar. Jij staat voor vriendelijkheid.

Applejack (26 x uitgekomen)

Je bent stoer en niet bang om vies te worden. als het moet werk je de hele dag, maar als iets niet af is maak je daar geen zorgen om, want je hebt je best gedaan. Wat anderen ook tegen jou zeggen, ze zult altijd eerlijk antwoorden, want jij staat voor eerlijkheid.

Pinkie pie (17 x uitgekomen)

In voor een feestje, haha, JIJ WEL! Je hebt echt energie voor honderd. maakt niet uit hoe erg het tegenzit, jij kan iedereen aan het lachen maken, daarom sta jij voor lachen.

Rarity (16 x uitgekomen)

Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien en je bent ook zeker niet lelijk. Je ideeën over stijl deel je graag met anderen, want ja, iedereen moet er goed uitzien . Je staat voor vrijgevigheid.

Twilight sparkle (22 x uitgekomen)

Heb jij het idee dat je IQ wel tien keer zo hoog is als dat van de mensen om je heen, dat klopt ook. Je bent slim en houdt van lezen. daarnaast ben je ook nog eens goed in het aanleren van nieuwe dingen. Veel vrienden of kennissen heb je niet, maar als je iets aan mensen vertelt waar je echt iets om geeft, klinkt het net als magie. De magie van vriendschap.

Prinses Celestia (8 x uitgekomen)

Jij bent een goede leider en iedereen kan het zien, iedereen vertrouwt op je omdat ze weten dat je uiteindelijk toch de juiste beslissing zal maken. Leiderschap is jouw ding.

Prinses Luna (10 x uitgekomen)

Kwa eigenschappen lijk je heel erg op Prinses Celestia je bent een goede leider, en kan het bijna met iedereen goed vinden. Alleen soms komen alle goede woorden jou de oren uit. Niet alles hoeft volgens jou op de goede manier. Daarom sta jij voor de nacht, de maan en alle sterren die het met zich mee brengt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

 • HeilenaLipperts

  Rarity! <3 Ik hou van mijn patatje...

  7 jaar geleden
 • Father_of_Memes

  raynbow dash, yeeeeessssss!!!!!!!!!!!!!(hoera)

  7 jaar geleden
 • verloren1

  apple jack... klopt niet egt....

  7 jaar geleden
 • twiligtsparkle

  Twilightsparkle

  7 jaar geleden
 • Duendes

  Rainbow Dash! YEEEESS HAHA
  Ik hou van winnen :')

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?